Bedwantsen bestrijden

Last van bedwantsen? Laat de bedwantsen bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van bedwantsen!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bedwantsen in huis bestrijden?

Het bestrijden van bedwantsen is nogal een uitdagende klus. Bedwantsen, oftewel bed bugs of wandluizen zijn erg nare insecten en komen helaas veel voor in Nederland. Vooral door reizen naar het buitenland, komen bedwantsen steeds vaker voor. Bedwantsen zijn het meesters in camouflage. 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Bedwantsen voeden zich met bloed en vinden je makkelijk door je lichaamswarmte. Een beet jeukt net iets meer dan van een mug. Echter, heb je meer beten op je lichaam als je last hebt van bedwantsen. Het vinden en doden van bedwantsen is nogal lastig en ze leggen overal eitjes. Wacht er daarom zeker niet mee en schakel een professional in!

 

bedwantsen bestrijden
bedwantsen verdelgen

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen kunnen erg naar zijn, maar hoe kun je bedwantsen herkennen in huis? Deze insecten zijn erg klein en vallen moeilijk op. Als ze hun buikje nog niet vol  hebben zijn ze snel en erg plat wat ze ook moeilijker doen opvallen. Meestal kun je ze vinden rondom je bed, tussen de lakens, dekens, kussens en matras. Op het moment dat jij je bed in kruipt voelen ze je lichaamswarmte en komen ze onopgemerkt tevoorschijn. Vandaar ook de naam ‘bed’wantsen. 

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Bedwantsen zijn meestal in de avond actief, waardoor het nog moeilijker is om ze te zien. Bedwantsen kunnen zich snel vermenigvuldigen en verspreiden gaat ook makkelijk omdat je ze tussen je kleding overal mee kunt nemen zonder dat je het in de gaten hebt. Wees dus tijdig met het inschakelen van een ongediertebestrijder!

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen zijn ongedierte die moeilijk te verdrijven zijn. Daarom is het beste om deze te voorkomen. Je kunt bedwantsen het beste voorkomen door je huis goed schoon te houden, met name je bed. Je bedovertrek en beddengoed moet je regelmatig wassen op hoge temperaturen. Let er wel op dat je niet over de maximale wastemperatuur van je bedovertrek gaat. 

Helaas is dit niet alles. Bedwantsen kunnen ook eitjes leggen in het frame van je bed. Het is dus erg van belang dat je regelmatig en goed schoon moet maken om geen last te krijgen van ongedierte. Mis geen plekje, want als je er een paar mist, heb je in de kortste tijd weer te maken met een hoop bedwantsen. 

Bedwants beetjes

Bedwantsen gaan meestal op jacht in de avond wanneer je in je bed bent gekropen. Zo kunnen ze aan je bloed smullen zo lang als nodig zonder gestoord te worden. Het komt vaak voor dat je in je slaap draait, waardoor je ze wel moet storen. Dit zorgt ervoor dat ze je vaker gaan bijten terwijl ze doorgaan met hun maaltijd. Beetjes van bedwantsen zorgen voor rode bultjes die enorm veel jeuken.

Natuurlijk kunnen wij de beet van bedwantsen onderscheiden van muggenbeten. De beetjes van bedwantsen kun je verder ook herkennen aan het patroon. Controleer of de rode bultjes op uitslag lijken. Controleer of de rode bultjes op uitslag lijken. Als de beetjes allemaal dicht bij elkaar zijn, is de kans groot dat het om bedwantsen gaat. Je kunt natuurlijk ook even langs de huisarts voor deskundig advies.

Professioneel bedwantsenbestrijding nodig?

Heb je van alles geprobeerd maar lukt het nog steeds niet om verlost te geraken van de bedwantsen? Schakel dan professionele hulp in. Onze professionele ongediertebestrijders van Ongediertebestrijding Amsterdam helpen je graag om je te verlossen van bedwantsen. Wij weten goed hoe lastig bedwantsen kunnen zijn. Vol vertrouwen in onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunnen wij het zeker aan! 

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe werkt bedwantsenbestrijding?

Bedwantsen zijn meesters in het verstoppen. Echter, hebben wij er veel ervaring en kennis mee. Wij zullen eerst uitzoeken waar ze eitjes hebben gelegd en zo de bron vinden. Vervolgens zullen wij de bron op een professionele wijze bestrijden. 

Garanderen jullie dat de bedwantsen niet meer terugkomen?

Wij werken professioneel en beschikken over effectieve bestrijdingsmiddelen en hebben veel kennis. Echter, is het nooit 100% te garanderen. Daarom raden wij aan om kort na de bestrijding een preventieve controle aan.

Hoe vaak komen jullie langs om bedwantsen volledig te bestrijden?

Wij gaan vakbekwaam te werk en doen ons best het probleem in één keer op te lossen. Mocht de behandelsduur langer duren, dan zullen wij je hierover vooraf informeren.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button