Boktor bestrijden

Last van boktorren? Laat de boktor bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van boktorren!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Boktor bestrijding

In Amsterdam komen verschillende ongedierte soorten voor, waaronder de boktor. Deze plaag kan ernstige schade aanrichten aan woningen en andere gebouwen. Het bestrijden van boktorren is niet altijd eenvoudig. Deze ongedierte kan zich snel verspreiden, waardoor het lastig is om ze tegen te houden.

Daarnaast kunnen de boktorren ook schade toebrengen aan houten constructies. Gelukkig is er een goede manier om de boktor te bestrijden: met behulp van professionele ongediertebestrijders. Onze experts hebben de juiste kennis en ervaring om de boktor snel en effectief te verwijderen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bokotr bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Ben je geïnteresseerd in het bestrijden van de boktor? Neem dan contact op met een professioneel ongediertebestrijder in Amsterdam. Zo kun je weer rustig slapen zonder dat je bang hoeft te zijn voor boktorren!

boktor bestrijden
boktor verdelgen

Boktorren voorkomen

oktorren zijn een plaag die veel schade aanrichten in huizen. Ze kunnen houten balken en vloeren aantasten, maar ook bepaalde soorten papier of textiel. Daarnaast verspreiden boktorren gif waardoor ze ook gevaarlijk kunnen zijn voor mensen en dieren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om boktorren te voorkomen.

De meest effectieve manier om boktorren te voorkomen, is door regelmatig controles uit te voeren in en om het huis. Zo kun je boktorren op tijd ontdekken en bestrijden. Daarnaast is het belangrijk om goed te controleren of er geen openingen of gaten zijn waardoor de boktorren naar binnen kunnen komen. Sluit alle openingen af met beschermingsmiddelen zoals gaas, tape of verf.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Ook is het belangrijk om je huis goed schoon te houden. Verwijder alle vuilnis, afval en rommel regelmatig. Hierdoor krijgen boktorren minder kans om zich te nestelen en voorkom je dat ze zich snel vermenigvuldigen.

Wil je zeker weten dat je geen boktorren in huis hebt, dan kun je een professional laten komen om het huis te controleren. Boktorrenbestrijding Amsterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van boktorren en kan je helpen om deze plaag voorgoed op te lossen.

Boktor zelf bestrijden?

Je kunt boktorren zelf bestrijden door middel van speciale bestrijdingsmiddelen. Het is belangrijk dat je goed weet waar de boktorren zich bevinden, voordat je begint met bestrijden. Boktorren hebben namelijk veel nadelen. Ze tasten hout aan en veroorzaken schade aan gebouwen. Daarnaast kunnen ze ook de gezondheid van mensen en dieren schaden.

Boktorren worden vaak pas ontdekt als het al te laat is. Ze kunnen zich snel verspreiden en het kan dan erg lastig zijn om ze te bestrijden. Daarom is het belangrijk om boktorren op tijd te ontdekken en te bestrijden. Je kunt boktorren herkennen aan hun typische ‘wormholen’ in het hout. Als je boktorren ziet, is het belangrijk om direct actie te ondernemen.

Er zijn verschillende manieren om boktorren te bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van bestrijdingsmiddelen, maar ook van vuur of hitte. Het is belangrijk om te weten welk bestrijdingsmiddel je moet gebruiken, want niet alle bestrijdingsmiddelen werken tegen boktorren. Sommige middelen zijn alleen bedoeld om boktorrenlarven te doden, terwijl andere middelen ook de boktorren zelf kunnen doden.

Boktorren worden vaak aangetroffen in houten balken, vloeren en dakconstructies. Maar ze kunnen zich ook verspreiden naar andere materialen zoals papier, textiel en plastic. Daarom is het belangrijk om boktorren te bestrijden voordat ze zich verder kunnen verspreiden

(Professionele) Bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

Boktorren zijn een plaag in huis. Ze kunnen schade toebrengen aan meubels, vloeren en andere objecten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om boktorren in huis te bestrijden. Hieronder lees je over de voordelen en nadelen van verschillende bestrijdingsmiddelen.

Boktorren bestrijden met chemicaliën
De meest effectieve manier om boktorren te bestrijden is met chemicaliën. Deze middelen doden de insecten op directe wijze. Je kunt ze verkrijgen bij een doe-het-zelf zaak of in de tuinwinkel.
chemicaliën hebben als voordeel dat ze direct werken en relatief goedkoop zijn. Nadeel is dat je de ruimte waarin je bestrijdt goed moet ventileren, omdat de chemicaliën giftig zijn. Wij raden het ook af om boktorren te bestrijden met chemicaliën voor de doe-het-zelfers. 

Boktorren thermaal bestrijden
Een andere manier om boktorren te bestrijden, is met warmte. Je kunt hiervoor een speciale heater gebruiken, of je kunt de ruimte verwarmen met een haardvuur of elektrische heater. De voordelen van thermaal bestrijden zijn dat het milieuvriendelijk is en dat je geen chemicaliën nodig hebt. Nadelen zijn dat het lang duurt voor de boktorren doodgaan en dat de ruimte waarin je bestrijdt goed verwarmd moet worden.

Boktorren bestrijden met insekticiden
Insekticiden zijn middelen die ervoor zorgen dat boktorren niet meer kunnen eten. Ze worden opgenomen in het voedsel van de boktor en doden hem van binnenuit. Je kunt insekticiden verkrijgen bij een doe-het-zelf zaak of in de tuinwinkel. Insekticiden hebben als voordeel dat ze milieuvriendelijk zijn. Nadelen zijn dat ze minder effectief zijn dan chemicaliën en dat je ze vaker moet gebruiken.

Het beste middel om boktorren te bestrijden, is afhankelijk van je situatie. Kies het middel dat het beste bij je past en bestrijd de boktorren zo snel mogelijk!

Boktorren bestrijden met gas
Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat je niet alle soorten gas kunt gebruiken. Het is daarom raadzaam om eerst even na te gaan welk gas je kunt gebruiken. Sommige soorten gas zijn namelijk erg giftig en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Als je weet welk gas je kunt gebruiken, is het belangrijk om een goede verdeling te maken. Je wilt niet dat het gas overal in huis verspreidt, maar juist in de buurt van de boktorren. Als je alles gereed hebt, kun je beginnen met het bestrijden van de boktorren. Hierbij is het belangrijk om de juiste hoeveelheid gas te gebruiken.

Als je te veel gas gebruikt, kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Gebruik daarom altijd een meetinstrument om de juiste hoeveelheid gas te bepalen. Als je de juiste hoeveelheid gas hebt bepaald, kun je beginnen met het spuiten. Spuit het gas in de buurt van de boktorren, maar probeer het niet te laten overlopen. Laat het gas ook niet te lang inademingen, want dit kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Na een aantal minuten kun je het gas weer afzuigen. Dit is erg belangrijk, want als je het gas laat liggen, kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Als je alles goed hebt gedaan, zullen de boktorren verdwijnen en zul je geen last meer van ze hebben.

Dit is een methode die enkel gedaan moet worden door gespecialiseerde ongediertebestrijders waarbij alle voorzorgmaatregelen zijn genomen.

Professionele boktorbestrijding nodig?

Ongediertebestrijding Amsterdam biedt professionele boktorbestrijding aan bedrijven en particulieren. Boktorren zijn een lastig ongedierte om te bestrijden. Ze bouwen hun nest in houten constructies, zoals wanden, vloeren of daken. Ze kunnen veel schade aanrichten en ook gezondheidsrisico’s opleveren. Daarom is het belangrijk om professioneel boktor bestrijden uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf. Ongediertebestrijding Amsterdam heeft de juiste kennis en ervaring om dit voor je te doen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis adviesgesprek. Ongediertebestrijding Amsterdam staat je graag te woord!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe pakken jullie de boktor bestrijding aan?

Eenmaal op locatie zullen wij de bron van het probleem zoeken. Onze ervaren ongediertebestrijders zullen dit eenvoudig vinden dankzij onze kennis en speciale hulpmiddelen. Vervolgens pakken wij het probleem direct bij de bron aan met onze effectieve bestrijdingsmiddelen.

Garanderen jullie mij met de boktor bestrijding?

Ongediertebestrijding Amsterdam is een professionele ongediertebestrijder. Wij maken enkel gebruik van effectieve bestrijdingsmiddelen en methode. We pakken ieder probleem op maat aan. Echter, is het niet mogelijk om 100% garantie te geven.

Hoe vaak komen jullie langs bij boktorbestrijding?

Dankzij onze kennis, ervaring en speciale hulpmiddelen is het probleem meestal in één keer opgelost. Zal de bestrijding van boktorren langer duren? Dan geven wij dit op voorhand aan.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button