Duiven bestrijden

Last van duiven? Laat de duiven bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van duiven!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Duivenoverlast

Duiven kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. Je kunt overal vogelpoep tegenkomen, wat geen gezicht is natuurlijk. Ook kan het zijn dat duiven in je huis binnendringen. Duiven maken ook veel lawaai en kunnen dus ook geluidsoverlast veroorzaken.

Duiven kunnen ook nestelen op daken. Hierdoor ontstaan er vaak problemen, zoals het vastlopen van afvoerpijpen, wat kan zorgen voor lekkages met alle gevolgen van dien. Duiven kunnen ook andere soorten ongedierte met zich meebrengen, waardoor je last kunt krijgen van allerlei soorten ongedierteplaag. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat duiven gaan nestelen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Als je last hebt van duiven, is het raadzaam om een ongediertebestrijder in te schakelen. Wij kunnen je helpen met het bestrijden van duiven.

duiven bestrijden
duiven verjagen

Duiven zelf bestrijden

Duivenoverlast is erg vervelend. Gelukkig zijn er verschillende manieren om hiermee om te gaan.  Er zijn verschillende manieren om duiven zelf te bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld afschrikmiddelen gebruiken, zoals geluiden of gifstoffen. Ook kun je netten of afrasteringen ophangen om duiven buiten te houden.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Soms is het ook nodig om duiven weg te jagen of te doden. Hiervoor worden verschillende middelen gebruikt, zoals geluidsinstallaties of gif. Lukt het je niet om het zelf volledig aan te pakken? Als laatste optie is het mogelijk om een ongediertebestrijder in te schakelen. Wij kunnen je helpen met het bestrijden van de overlast.

Duivenoverlast voorkomen

In veel steden en dorpen zijn er wel duiven, maar soms wordt het een probleem. Deze dieren kunnen namelijk erg veel overlast veroorzaken. Gelukkig zijn er een aantal tips die je kunt volgen om de overlast van duiven te voorkomen. Zorg ervoor dat je huis en omgeving schoon zijn. Duiven voelen zich namelijk aangetrokken tot vuile plekken. Plaats afrasteringen rondom je woning om ze buiten te houden. Zorg voor een schone omgeving rondom je huis, zodat de duiven geen voedsel vinden. Hou je balkon of dak schoon, zodat de duiven geen plekken vinden om te nestelen. Er zijn nog een aantal dingen die je kunt doen om de overlast van duiven te voorkomen:

– Plaats vogelpinnen of vogelweringen rond je huis of tuin.

– Laat geen afval of voedsel liggen waar duiven bij kunnen.

– Zorg voor een schoon en droog dak.

– Verjagen duiven met geluiden of bewegingen.

– Gebruik een vogelverschrikker.

Als je alle bovenstaande maatregelen neemt, zullen de duiven waarschijnlijk minder vaak op je balkon of in je tuin verschijnen. Ongediertebestrijding Amsterdam kan je ook helpen om duivenoverlast te voorkomen. Wij adviseren je graag over de beste manier om dit te doen.

Duiven afschrikken

Duiven kunnen een hoop overlast veroorzaken. Ze kunnen bijvoorbeeld zich voortplanten in grote aantallen, en zo vogelpoep en -uitwerpselen over je hele terras of balkon verspreiden. Ook kunnen ze lawaai maken, wat storend is voor mensen die rust zoeken. Er zijn verschillende manieren om duiven te bestrijden en af te schrikken, afhankelijk van waar ze zich bevinden: op je balkon, in de tuin of op het dak.

Als er veel duiven op je balkon zitten, kun je deze verjagen door middel van afschrikmiddelen. Dit kan bijvoorbeeld een nep-raaf zijn, of een plastic takje dat je in beweging houdt. Ook kun je verschillende geluiden maken die duiven haten, zoals het geluid van een haan. Als ze zich in de tuin bevinden, kun je bestrijdingsmiddelen gebruiken zoals een vogelverschrikker of speciale linten die je om de bomen of struiken heen wikkelt. Als er duiven op je dak zitten, kun je ervoor kiezen om een afschrikmiddel te plaatsen. Dit maakt de duiven angstig en ze zullen dan sneller verdwijnen.

Duivenbestrijding nodig?

Duivenbestrijding is nodig wanneer er duiven overlast ontstaat.  Er zijn verschillende manieren om duiven te bestrijden: met netten, “scarers” of roofvogels. Sommige methoden moeten regelmatig worden herhaald om ervoor te zorgen dat alle duiven verdwenen zijn. Andere methoden werken alleen bij jonge duiven of duiven in een vlucht.

Duivenverdrijving door sterke geuren is één van de oudste manieren om duiven te weren uit een bepaald gebied. Er zijn verschillende soorten sterke geuren die hiervoor kunnen worden gebruikt, zoals kruiden, specerijen of tabaksrook. Deze methodes werken alleen bij jonge duiven of duiven in een vlucht. Om ervoor te zorgen dat alle duiven verdwenen zijn, moet deze methode regelmatig worden herhaald. Ongediertebestrijding Amsterdam kan je adviseren op maat over de meest geschikte methode voor jouw situatie.

Professioneel duiven bestrijden

Duiven zijn lastige dieren om te bestrijden. Ze zijn snel en kunnen goed vliegen. Daarnaast zijn er verschillende methodes om duiven te bestrijden, afhankelijk van de situatie. Hieronder lees je meer over de verschillende manieren om duiven te bestrijden.

1. Netten: Dit is een van de meest gebruikte methodes om duiven te bestrijden. Er worden netten gehangen in de buurt van waar de overlast ontstaat. De duiven komen hierin terecht en kunnen niet meer vliegen. Dit is een effectieve methode, maar moet regelmatig worden herhaald om ervoor te zorgen dat alle duiven verdwenen zijn.

2. Scarers: Er zijn verschillende soorten scarers, zoals geluids- of lichtgevende scarers. Deze worden in de buurt van waar de overlast ontstaat geplaatst. Wanneer de duiven hierop afkomen, schrikken ze en vliegen snel weg. Deze methode is minder effectief dan netten, maar hoeft niet regelmatig herhaald te worden.

3. Roofvogels: Er zijn verschillende roofvogels die gebruikt kunnen worden om duiven te bestrijden. Deze vogels worden losgelaten in de buurt van waar de overlast ontstaat. Wanneer de duiven hierop afkomen, vangen de roofvogels ze en doden ze. Dit is een effectieve methode, maar wel duur.

4. Chemicaliën: Er zijn verschillende chemicaliën die gebruikt kunnen worden om duiven te bestrijden. Deze chemicaliën worden in de buurt van waar de overlast ontstaat gegeven. Wanneer de duiven hierop afkomen, raken ze vergiftigd en sterven. Dit is een effectieve methode, maar wel gevaarlijk voor mensen en andere dieren.

5. Afschrikmiddelen: Er zijn verschillende soorten afschrikmiddelen die kunnen worden gebruikt om duiven te bestrijden. Deze afschrikmiddelen worden in de buurt van waar de overlast ontstaat geplaatst. Wanneer de duiven hierop afkomen, schrikken ze en vliegen snel weg. Deze methode is minder effectief dan netten of roofvogels, maar hoeft niet regelmatig herhaald te worden.

6. Sterke geuren: Er zijn verschillende sterke geuren die kunnen worden gebruikt om duiven te verjagen. Deze geuren worden in de buurt van waar de overlast ontstaat gegeven. Hiermee kan je ervoor zorgen dat duiven wegblijven.

Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste methode, zodat er geen ongewenste effecten ontstaan. Bijvoorbeeld het doden van andere dieren of schade aan gebouwen. Ongediertebestrijding Amsterdam weet precies hoe elke methode toegepast moet worden en kan jou hierover adviseren. Zo ben je verzekerd van een effectieve bestrijding van duiven.

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe verjagen jullie duiven?

Er zijn verschillende manieren om duiven te bestrijden. Afhankelijk van de situatie en de wensen, zullen wij de duiven op een effectieve manier bestrijden en je verlossen van vogeloverlast. 

Garanderen jullie succes met duivenbestrijding?

Je kunt zeker zijn van onze deskundige aanpak en professionele bestrijdingsmiddelen. Hoewel een ongediertebestrijder nooit 100% garantie kan geven over de terugkeer van het probleem. Wel kunnen wij je verzekeren dat wij het probleem effectief zullen aanpakken en je gratis advies meegeven om vogeloverlast te voorkomen.

Wat is de behandelsduur voor duiven bestrijden?

Dankzij onze expertise zullen wij je snel afhelpen van vogeloverlast. Duiven verjagen is waar wij in gespecialiseerd zijn. Uiteraard is ieder situatie uniek. Als de behandelsduur langer zal duren, zullen wij dit van tevoren met je overleggen.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button