Kakkerlakken bestrijden

Last van kakkerlakken? Laat de kakkerlakken bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van kakkerlakken!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Professioneel kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken in huis of op de zaak is niet iets waar je op zit te wachten. Het is geen gezicht en een bezoeker zou niet terugkeren als ze het zouden zien. Het ergste is dat dat kakkerlakken snel vermenigvuldigen en voortplanten. Merk je een nare stank of kom je dode kakkerlakken tegen? Mogelijk heb je last van een kakkerlakkenplaag.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Kakkerlakken kun je de hele dag door tegenkomen. Kakkerlakken kunnen voor astma of bijvoorbeeld eczeem zorgen en kunnen dus schadelijk zijn voor de gezondheid. Gezondheid is wat telt. Wacht er daarom niet mee om een expert in te schakelen als je ze ziet rondlopen. Onze ongedierte bestrijders helpen je graag om de kakkerlakken te bestrijden!

kakkerlakken bestrijden
kakkerlakken verdelgen

Zelf kakkerlakken bestrijden?

Wat te doen tegen kakkerlakken? Wij willen graag een paar tips geven voor de doe-het-zelvers. Om te beginnen is het belangrijk om de kamers vocht- en voedselvrij te houden. Zo kun je de kans op een kakkerlakkenplaag voorkomen of minimaliseren. 

Echter, valt dit niet mee in de horeca of thuis. Je hebt er altijd voedsel liggen namelijk. Als je kakkerlakken zelf wilt bestrijden, willen we je graag aangeven dat kakkerlakken meestal bestendig zijn tegen verdelgingsmiddelen als insectiden.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Pinnen of contant betalen

Ongediertebestrijding Amsterdam kan kakkerlakken bestrijden met speciale  bestrijdingsmiddelen die wel effect hebben op kakkerlakken. Last van kakkerlakken? Wij helpen je graag met het verdelgen!

Waar komen kakkerlakken vandaan?

We kunnen geen aanames doen dat kakkerlakken oorspronkelijk uit Nederland komen, omdat kakkerlakken houden van een warme klimaat. Mogelijk zijn ze uit Zuid-Europa of tropische landen gekomen. Dit kan gebeurd zijn door handel en toerisme. Kakkerlakken of de eitjes kunnen tussen de goederen gekomen zijn. Deze kunnen zich met de tijd vermenigvuldigen, waardoor we ze nu overal tegenkomen.

Kakkerlakken herkennen

Kakkerlakken zijn erg vervelend, maar met de juiste maatregelen kun je ze gemakkelijk bestrijden! Als je kakkerlakken wilt bestrijden, dan is het belangrijk om goed te weten waar de kakkerlakken zitten. Kakkerlakken zitten vaak in donkere en vochtige plekken, zoals kelders en badkamers. Als je weet waar de kakkerlakken zitten, dan kun je gerichte maatregelen nemen om ze te bestrijden.

Kakkerlakken kun je herkennen aan de lange voelsprieten op hun kop. Kakkerlakken zijn bruinachtig van kleur. Ze hebben zes poten die beschikken over kleinere voelsprieten. Overdag kom je ze niet vaak tegen. Ze verstoppen zich graag in het donker bij warme plekken.

Kakkerlakken voorkomen

Kakkerlakken zijn vervelende beestjes. Ze kunnen overal komen en ze maken een enorme rommel. Gelukkig kun je ze bestrijden! Er zijn verschillende manieren om kakkerlakken te bestrijden, maar de meest effectieve manier is het bestrijden van de eitjes. Kakkerlakken eitjes zijn namelijk erg resistent en als je ze niet bestrijdt, dan kunnen de kakkerlakken snel weer terugkomen. 

Kakkerlakken zijn vervelende beestjes die overal kunnen komen. Gelukkig kun je ze bestrijden met de juiste maatregelen! Kakkerlakken eitjes zijn erg resistent, dus als je ze niet bestrijdt, dan kunnen de kakkerlakken snel weer terugkomen. Om kakkerlakken eitjes te bestrijden, kun je speciale bestrijdingsmiddelen gebruiken. Deze bestrijdingsmiddelen zijn erg effectief en ze helpen om de kakkerlakken eitjes te vernietigen. Je kunt deze bestrijdingsmiddelen online of in de winkel kopen. Echter, zijn deze niet zo effectief als hetgeen die wordt gebruikt door professionele ongediertebestrijders. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je graag!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe bestrijden jullie kakkerlakken?

Kakkerlakken zijn hardnekkige ongedierte om te bestrijden. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring en kennis bij. Wij zoeken de bron en pakken het probleem effectief aan. Hierbij gebruiken wij speciale hulpmiddelen.

Garanderen jullie kakkerlakkenbestrijding?

Ongediertebestrijding Amsterdam gaat volkomen doelgericht te werk. Onze ongediertebestrijders zijn professionals en zullen er alles aan doen om je te verlossen van kakkerlakken. Echter, kunnen wij helaas nooit 100% garantie geven. 

Binnen hoeveel keer kunnen jullie kakkerlakken volledig bestrijden?

Onze effectieve wijze en professionele aanpak is natuurlijk bedoeld om je in één keer af te helpen van het probleem. Echter, is iedere situatie uniek en kan het soms een herhaling nodig hebben. In dit geval zullen we je uiteraard vooraf informeren.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button