Kevers bestrijden

Last van kevers? Laat de kevers bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam! 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van kevers!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kevers in huis bestrijden

Keverbestrijding is een noodzakelijke taak als je kevers in huis hebt. Deze insecten kunnen veel schade aanrichten, zoals meubels en behang beschadigen of zelfs voedsel vervuilen. De meest effectieve manier is door middel van een professionele ongediertebestrijder. Ongediertebestrijding Amsterdam biedt verschillende methodes om kevers te bestrijden. 

 • Expert op het gebied van kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Spoeddienst 24/7

Wij hebben de juiste middelen om alle soorten kevers te bestrijden. Ook kunnen wij je adviseren over de beste preventiemaatregelen om kevers in huis te voorkomen.

kevers bestrijden
kevers verdelgen

Larven van kevers voorkomen

Larven van kevers kunnen eenvoudig voorkomen worden door regelmatig te controleren of er geen kevers in of rondom de woning aanwezig zijn. Kevers leggen hun eitjes vaak neer in beschadigde materialen, zoals hout, papier of behang. Daarom is het belangrijk om deze materialen goed te onderhouden en regelmatig te controleren op beschadigingen.

Een andere manier om kevers te bestrijden, is door ze te roken met vuur. Dit is echter een riskante methode en het hout kan vlam vatten. Daarom is het raadzaam om deze methode alleen toe te passen als je zeker weet wat je doet.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Wanneer je last hebt van kevers, is het aan te raden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Deze kan je helpen bij het bestrijden van de kevers en voorkomen dat er verdere schade ontstaat.

Keverbestrijding nodig?

Een kever kan voor veel overlast zorgen. Ze kunnen bijvoorbeeld eten en spullen beschadigen, of ziektes overbrengen. Daarnaast brengen kevers ook onaangename geuren met zich mee. Heb je dus last van kevers? Schakel dan Ongediertebestrijder Amsterdam in! Wij zorgen ervoor dat jouw keverprobleem snel verholpen is. Als je last heeft van kevers, is Ongediertebestrijding Amsterdam de juiste partij om te bellen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van kevers en ander ongedierte. Onze professionele ongediertebestrijders zullen ervoor zorgen dat jouw keverprobleem snel verholpen is.

Kevers herkennen

Kevers zijn beestjes die je overal tegenkomt. Ze hebben een harde schild en kunnen goed klimmen. Kevers worden meestal gezien als ongedierte, omdat ze schade toebrengen aan de materialen in huis of omdat ze ziektes verspreiden. Er zijn verschillende soorten kevers en elke soort heeft zijn eigen karakteristieken. Om kevers goed te kunnen bestrijden, moet je ze wel eerst herkennen.

Hoe herken je kevers?

Kevers kunnen goed klimmen en lopen. Ze hebben een harde schild en zijn meestal donkerbruin of zwart van kleur. Sommige soorten hebben ook stekels op hun lichaam. Kevers verbergen zich vaak in donkere hoekjes in huis, zoals onder de bank of achter de gordijnen. In de tuin verbergen ze zich onder bladeren of in de grond.

Welk leefklimaat is geschikt voor kevers?

Kevers houden van een vochtige en warme leefomgeving. In Nederland zijn er verschillende soorten kevers die in verschillende klimaten voorkomen. Zo zijn er kevers die gebruik maken van de warmte in huis om te overleven en andere soorten die juist buiten leven, bijvoorbeeld onder bladeren of in de grond.

Hoe kan je kevers bestrijden?

Om kevers goed te bestrijden, is het belangrijk om te weten welke soort kevers je hebt. Er zijn verschillende methoden om kevers te bestrijden, zoals het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Kevers worden meestal bestreden met chemische bestrijdingsmiddelen. Deze middelen kunnen echter schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Daarom is het belangrijk om altijd eerst contact op te nemen met een professioneel ongediertebestrijder. Wij kunnen je vertellen of het gebruik van bestrijdingsmiddelen nodig is en welke methode het meest geschikt is voor jouw situatie.

Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je om kevers goed te herkennen en bestrijden. We bieden ook gratis advies aan over hoe je zelf kevers kunt bestrijden. Neem contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam als je last hebt van kevers in huis of in de tuin. We staan altijd voor je klaar om je te helpen. Ongediertebestrijding Amsterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte, waaronder kevers! 

Een keverplaag in huis herkennen

Als je vermoedt dat je huis een keverplaag heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Kevers kunnen namelijk veel schade aanrichten, vooral aan voedsel en papier. Daarnaast kunnen ze ook allergische reacties veroorzaken.

Hoe herken je een keverplaag?

Kevers verspreiden zich vaak snel in huis, dus als je merkt dat er steeds meer kevers zijn, is de kans groot dat je huis een keverplaag hebt. Je kunt ook herkennen dat je huis last heeft van kevers als je veel vlekken of gaatjes in kleding, beddengoed of papier vindt. Ook kan je horen dat er kevers rondvliegen en als je ze ziet, dan zijn ze meestal donkerbruin tot zwart van kleur.

Hoe bestrijd je een keverplaag?

Als je vermoedt dat je huis een keverplaag heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Kevers bestrijden is namelijk niet makkelijk en het duurt vaak lang voordat alle kevers zijn dood. Er zijn verschillende manieren om een keverplaag te bestrijden, waaronder chemicaliën. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam kunnen we je adviseren over welke manier het beste bij jouw situatie past.

Wat kun je zelf doen om een keverplaag te bestrijden?

Als je huis alleen last heeft van enkele kevers, kun je proberen ze zelf te bestrijden. Hiervoor zijn verschillende middelen verkrijgbaar.  Echter, zijn deze middelen niet zo effectief als die van een professionele ongediertebestrijder. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam kunnen we je helpen een keverplaag in huis te bestrijden. We adviseren je over de juiste manier om te handelen en we zorgen ervoor dat alle kevers worden bestreden. Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je hulp nodig hebt bij het bestrijden van een keverplaag.

Kevers in de tuin?

Kevers in de tuin kunnen schade aanrichten aan je planten of woning. Ze kunnen vanuit je tuin je woning binnendringen. Het is daarom beter om een ongediertebestrijder in te schakelen als je kevers in de tuin hebt. Onze professionals weten precies hoe je kevers bestrijdt en voorkomt dat ze terugkeren. Er zijn verschillende methodes om kevers te bestrijden, waaronder het gebruik van gif of natuurlijke producten. Welke methode je ook kiest, het is belangrijk dat je de juiste bestrijdingsmiddelen gebruikt en de kevers goed bestudeert. Zo voorkom je onnodige schade aan je tuin of woning. 

Kevers worden meestal bestreden met gif, omdat dit relatief goedkoop en effectief is. Er zijn verschillende soorten gif beschikbaar, zoals contactgif of spuitgif. Bij het gebruik van gif is het belangrijk om de juiste dosering te gebruiken en goed op te letten dat je geen andere dieren vergiftigt. Gif kan ook schadelijk zijn voor mensen, dus het is altijd verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen als je hiermee wilt bestrijden.

Een andere methode om kevers te bestrijden, is met behulp van natuurlijke producten. Deze producten zijn niet zo effectief als gif, maar wel veiliger voor mensen en andere dieren. Natuurlijke producten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit plantaardige oliën of azijn. Het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt, omdat anders de kevers juist kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te controleren of de kevers inderdaad zijn verdwenen.

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe pakken jullie de keverbestrijding aan?

Wij gaan zorgvuldig te werk. Onze professionele ongediertebestrijders zoeken de bron van het probleem op. Wij bestrijden kevers direct bij de bron met effectieve bestrijdingsmiddelen.

Geven jullie garantie op keverbestrijding?

Onze professionele aanpak op maat is doelgericht om het probleem effectief op te lossen. Echter, kunnen we helaas nooit 100% garanderen dat het probleem zich niet zal herhalen.

Hoe vaak komen jullie langs voor het bestrijden van kevers?

Heb je last van kevers? Meestal is dit al in één keer verholpen. Onze effectieve aanpak zal je ontzorgen van kevers. Het kan voorkomen dat de behandelduur langer zal duren. In dergelijke gevallen geven wij dit vooraf aan.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button