Mollen bestrijden

Last van mollen? Laat de mollen bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van mollen!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Mollen bestrijden in tuin

Mollen zijn erg lastige dieren. Ze kunnen veel schade aanrichten, o.a. aan de tuin of het gazon. Als je een mol in je tuin hebt, dan is het belangrijk dat je hem bestrijdt. Mollen bestrijden kan op verschillende manieren. Mollenklemmen of carbid zijn twee goede manieren om mollen te bestrijden.

Een andere manier om de mol te vangen, is door gif te gebruiken. Vergif is het meest effectief, maar ook het meest gevaarlijk. Het is belangrijk dat je goed weet hoe je vergif toepast. Gif kan schadelijk zijn voor de mens, dier en milieu.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Het is nogal lastig om mollen te bestrijden en te verjagen. Daarom adviseren wij om dit over te laten aan een expert. Ongediertebestrijder Amsterdam helpt je graag met de bestrijding van mollen.

mollen bestrijden
mollen

Verjagen van mollen

Mollen zijn ontzettend lastige dieren. Ze graven tunnels door je tuin en vernielen alles wat ze tegenkomen. Gelukkig kun je ze wel verjagen met sterke geuren of een keizerskroon. Mollen haten sterke geuren. Je kunt ze daarom verjagen met sterke geuren. Een goede voorbeeld hiervan is door middel van een keizerskroon. Deze plant verspreidt een sterke geur die de mollen haten. Zo blijven de mollen uit je tuin.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Lukt het niet om verlost te raken van de mollen? Laat het dan over aan een professionele mollenbestrijder. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je graag van de mollen af!

Mollen in tuin

Mollen zijn een plaag in veel tuinen. Ze kunnen je planten vernielen en je grond omwoelen. Het herstellen van de schade kan vele euro’s kosten. Ook is het geen gezicht natuurlijk om al die holen te zien in de tuin. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je ze kunt bestrijden. Ongediertebestrijding Amsterdam beschikt over alle middelen om mollen effectief te bestrijden. Zo kun je ervoor zorgen dat deze ongewenste gasten geen schade meer aanrichten in jouw tuin.

Mollenverjagers gebruiken

Mollen bestrijden kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld mollenverjagers gebruiken, of solar mollenverjagers. Deze verjagers werken met geluid om de mol te verdrijven. Mollen zijn blind, maar kunnen uitstekend horen. Hierdoor kunnen mollenverjagers erg effectief zijn. Mollenverjagers werken hierop in door geluid af te geven dat de mol hoort. Dit kan variëren van harde pieptoontjes tot langdurige ultrageluiden. Deze geluiden verstoren de rust van de mol en zorgen ervoor dat deze het gebied verlaat.

Mollen bestrijden met geuren

Mollen hebben een zeer sterke reukvermogen. Dit maakt  het mogelijk om mollen te verjagen door middel van sterke geuren. Ook is het een milleu- en diervriendelijke methode voor mollenbestrijding. Deze middelen kunnen door de natuur worden afgebroken en raden wij zeker aan om te gebruiken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan zand, planten en korrels. Deze zijn te vergrijven in tuincentra of tuinwebwinkels.

Professionele mollenbestrijding nodig?

Heb je alles geprobeerd, maar heb je nog steeds last van mollen? Ongediertebestrijding Amsterdam biedt professionele bestrijding van mollen. Mollen zijn een plaag voor de landbouw en tuinbouw, en kunnen ook schade toebrengen aan gebouwen en infrastructuur. De meeste problemen ontstaan wanneer molshopen worden gegraven, waardoor grondverzakking kan optreden of er wateroverlast kan ontstaan. Daarnaast verspreiden mollen ongedierte, zoals ratten en muizen.

Mollen kunnen het beste gecontroleerd worden door ze vroeg in het voorjaar of late in de herfst te bestrijden, wanneer ze actief zijn. Ongediertebestrijding Amsterdam biedt professionele bestrijding van mollen, waardoor je snel en efficiënt van deze lastgever af bent.

Wij maken gebruik van speciale hulpmiddelen die niet beschikbaar zijn voor particulieren. Hiermee kunnen wij mollen efficiënt bestrijden en voorkomen. Ben je benieuwd of Ongediertebestrijding Amsterdam je kan helpen bij het bestrijden van mollen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Mollen bestrijden, hoe pakken jullie dat aan?

Mollen zijn lastig te bestrijden als je hier geen eraring mee hebt. Onze ongediertebestrijders verjagen dagelijks mollen en beschikken over professionele apparatuur en bestrijdingsmiddelen. Dankzij onze kennis en ervaring zullen wij de mollen bestrijden en je verlossen van dit probleem.

Krijg ik garantie van jullie op de mollenbestrijding?

Onze bestrijding van mollen is effectief en professioneel. Echter, is het voor ons helaas niet mogelijk om 100% garantie te geven.

Na hoeveel keer zijn de mollen volledig bestreden?

Wij hebben professionele bestrijdingsmiddelen. Wij pakken het probleem systematisch aan. Mocht de behandelsduur langer gaan duren, dan zullen wij vooraf informatie geven.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button