Motten bestrijden

Last van motten? Laat de motten bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van motten!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Effectief motten bestrijden

Motten in huis kunnen ervoor zorgen dat je kleding, beddengoed en andere spullen beschadigd raken. Ook kunnen motten eten wat er in huis is, zoals voedsel en papier. Motten bestrijden is dan ook erg belangrijk.

Er zijn verschillende manieren om motten te bestrijden. Sommige manieren zijn effectiever dan andere. De meest effectieve manieren om motten te bestrijden is met behulp van een ongediertebestrijder. Deze kan namelijk effectiever motten bestrijden dan wanneer je het zelf doet.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of er motten in huis zijn, zodat je tijdig kunt beginnen met bestrijden. Mottenbestrijding is een proces dat tijd kost, maar als je het goed doet dan is het zeker de moeite waard.

motten bestrijden
motten verdelgen

Wat kost mottenbestrijding?

Mottenbestrijding is een taak die vaak nodig is in huizen. Motten kunnen namelijk schade toebrengen aan kleding, meubels en andere spullen. De prijs voor mottenbestrijding kan daardoor variëren. Het is daarom belangrijk om van tevoren goed te informeren wat de prijs zal zijn.

De beste manier om motten te bestrijden, is door middel van professionele bestrijders. Deze bestrijders hebben veel ervaring met het bestrijden van motten. Zij weten precies hoe ze moeten handelen om alle motten in huis te bestrijden.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Omdat elke woning en situatie uniek is, is het moeilijk om vooraf een prijs aan te geven. Je kunt het beste vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. 

Motten herkennen

Motten zijn kleine insecten die eruit zien als een vlieg met een donkere vleugel. Ze worden voornamelijk aangetrokken door licht en voedsel zoals stof, hout of kleding. Motten zijn vaak te vinden in donkere hoeken of gebieden waar veel stof ligt. In tegenstelling tot andere insecten, hebben motten geen verharde buikplaat waarmee ze hun voedsel verscheuren. Ze moeten daarom hun voedsel opzuigen. Om voedsel te vinden, gebruiken ze hun neus en ogen. Motten komen voornamelijk voor in warme landen. In Nederland zijn er verschillende soorten motten, maar deze komen niet zo vaak voor. De ideale leefomgeving voor een mot is een donkere plek met veel stof of hout. Ze hebben geen last van direct zonlicht en ze houden niet van water.

Voorkomen van motten in huis

Motten in huis voorkomen is belangrijk. Door goed schoon te maken, kun je ervoor zorgen dat ze geen voedsel kunnen vinden. Hierdoor kun je motten in huis voorkomen. Het kan voorkomen dat motten eitjes hebben gelegd in je kleding. Deze kun je bestrijden door je kleding op minstens 50 graden te wassen. Let er wel op dat de wasvoorschriften van je kleding hier wel geschikt voor zijn. Anders is de kans groot dat je je kleding niet meer kunt dragen.

Stomen en reinigen tegen motten

Motten zijn een plaag in veel huishoudens. Ze kunnen kleding, beddengoed en andere textielproducten beschadigen. Maar er is een manier om je textiel te beschermen tegen motten: stomen! Stomen doodt de motten en het verwijdert ook de uitwerpselen van deze insecten. Daarnaast is stomen ook nog eens een goede methode om textiel te reinigen. Je kunt bijvoorbeeld je overhemden of blouses stomen. Er zijn verschillende manieren om te stomen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een stoomstrijkijzer, of je kunt textiel in de stoomoven doen. Het is ook mogelijk om een speciale stomer te huren. Stomen is een goede manier om je textiel te beschermen en te reinigen. Gebruik het dus regelmatig om je kleding, beddengoed en andere textielproducten schoon en veilig te houden!

Professionele mottenbestrijding nodig?

Ongediertebestrijding is een belangrijke taak in de stad Amsterdam. Niet alleen omdat ongedierte hinderlijk en vies is, maar ook omdat ze ziektes kunnen overbrengen. Er zijn verschillende manieren om ongedierte te bestrijden. De meest effectieve manier is door middel van professionele ongediertebestrijders. Wij hebben de juiste kennis én benodigde apparatuur om het ongedierte effectief te bestrijden.

Onze mottenbestrijders hebben de juiste apparatuur én kennis om motten snel en effectief te bestrijden. Door middel van professionele bestrijding voorkom je schade aan je spullen én bescherm je jezelf tegen mogelijke ziektes. Wil je motten professioneel bestrijden? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam. Wij helpen je graag verder!

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Bestrijden jullie ook motten?

Jazeker! Wij zijn professionele ongediertebestrijders en kunnen elke soort ongedierte aan. Wij zullen het probleem systematisch aanpakken bij de bron. Hierbij gebruiken wij speciale bestrijdingsmiddelen.

Is de mottenbestrijding met garantie?

Onze bestrijdingsmiddelen zijn krachtiger dan de bestrijdingsmiddelen die verkrijgbaar zijn voor particulieren. Wij hebben jarenlang kennis en ervaring in de brache als ongediertebestrijder. Echter, is het geven van 100% garantie nooit mogelijk. Wel doen wij ons best om je voorgoed te verhelpen van motten en geven wij advies om motten te voorkomen.

Binnen hoeveel keer ben ik verholpen van de motten?

Onze aanpak is op maat en doelgericht. Ook gebruiken wij effectie bestrijdingsmiddelen. Meestal ben je in één keer al verlost van motten. Mocht het voorkomen dat er meer behandelsduur nodig is? Dan zullen we je vooraf informeren hierover.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button