Muizen bestrijden

Last van muizen? Laat de muizen bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van muizen!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Muizen in huis herkennen

Muizen zijn kleine zoogdieren die ongeveer 20 cm lang worden. Ze hebben een bruinachtige vacht met zwarte strepen en een witte buik. Muizen hebben scherpe tandjes en kunnen goed klimmen. Ze houden van voedsel dat vet of zoet is, maar ze eten ook graag, fruit, noten en zaden.

Muizen leven in alle soorten omgevingen, maar ze houden wel van warme plekken. In Nederland leven muizen voornamelijk in de buurt van mensen, omdat ze hier veel voedsel kunnen vinden. Muizen zijn nachtactief en verstoppen zich overdag in gaten of holen.

 

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Muizen kunnen schade aanrichten in huizen en bedrijven. Ze eten voedsel, maar ook elektriciteitskabels en isolatiemateriaal. Daarnaast kunnen ze ziektes overbrengen op mensen en dieren.

Ongediertebestrijding Amsterdam heeft veel ervaring met het bestrijden van muizen. Wij zorgen ervoor dat muizen snel verdwijnen en voorkomen dat ze zich in je woning of bedrijf nestelen.

muizen bestrijden
muizen verdelgen

Muizenplaag voorkomen

Muizen kunnen erg vervelend zijn. Ze eten alles wat los en vastzit, en ze verspreiden bacteriën waardoor allerlei ziektes kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen muizen ook nog eens hard nagelen op je meubels. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een muizenplaag te voorkomen.

Muizen houden niet van licht, dus als je de ruimte waar ze in verblijven goed verlicht, dan blijven ze weg. Ook houden ze niet van geluid. Daarnaast zijn er ook chemicaliën verkrijgbaar die muizen afschrikken. Als je deze chemicaliën goed aanbrengt, dan hebben muizen weinig kans om in je huis te komen.

Een andere manier om een muizenplaag te voorkomen, is door je huis goed schoon te houden. Muizen haten schoonheid. Als er geen voedsel meer te vinden is, dan zullen ze gauw wegblijven.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Maar de beste manier om muizen buiten te houden, is door een goede voorzorg te nemen bij het bouwen van je huis. Dus als je je huis goed laat isoleren, en geen gaten of spleten laat zitten waardoor ze naar binnen kunnen komen, dan ben je al een aardige stap onderweg. Muizen zijn dus vervelende beestjes, maar met deze tips heb je ze zo buiten gehouden.

Muizenbestrijding nodig?

Muizen zijn kleine zoogdieren die over de hele wereld voorkomen. In Nederland leven muizen voornamelijk in de buurt van mensen, omdat ze hier voedsel en beschutting vinden. Muizen zijn erg vervelend en kunnen schade aanrichten in huis. Ze eten bijvoorbeeld voedsel, maar kunnen ook elektriciteit steken of gebouwen beschadigen door hun graafwerkzaamheden.

Ongediertebestrijding Amsterdam voert al jarenlang actie tegen muizen. Muizen zijn namelijk ontzettend vervelend en kunnen veel schade aanrichten in huis. Gelukkig zijn er verschillende manieren om muizen te bestrijden, waaronder muizengif, muizenval of elektronische muizenverjager. Welke methode je ook kiest, Ongediertebestrijding Amsterdam kan je hiermee helpen!

Muizen vangen

Muizen zijn klein en schuw, maar ook erg nieuwsgierig. Hierdoor is het relatief eenvoudig om muizen te vangen. Muizen vangen kan op verschillende manieren, maar de meeste mensen doen dit met behulp van een muizenval. Muizen vang je het beste in de avond of ’s nachts, omdat ze dan actief zijn en gemakkelijker te vangen zijn. Je kunt muizen ook vangen met behulp van eten of door de ingang van hun holte af te sluiten.

Er zijn verschillende soorten muizenvallen. De meeste muizenvallen hebben een vangbak en een valdeur. De vangbak is een bak of kom waarin de muis terechtkomt als ze in de val loopt. De valdeur is een deurtje dat opengaat wanneer de muis erin probeert te lopen. Sommige muizenvallen hebben geen vangbak, maar alleen een valdeur. Het voordeel van zo’n muizenvanger is dat je hem makkelijk schoon kunt maken. Andere soorten muizenvallen hebben een val die werkt met een elektrisch schokje. De muis krijgt dan een elektrische schok als ze in de val loopt en gaat direct dood.

Je kunt ook aas gebruiken om muizen te vangen. Aas is voedsel dat speciaal bedoeld is om dieren te vangen. Muizen vang je het beste op door hun natuurlijke voedsel te gebruiken. Muizen zijn dol op verschillende soorten noten, maar ook op kaas, vlees en brood.

Gebruiken van een muizenkooi

Mensen hebben altijd al muizen bestreden. Sommigen doen dit door hun muizen te vangen in een muizenkooi, anderen verjagen ze met huisdieren of gif. Maar er zijn ook manieren om muizen te vangen zonder ze te doden. Zo kun je bijvoorbeeld een strook kaas of bacon aan de rand van de kooi plakken. Als de muis dan naar binnen probeert te komen om het lekkers te pakken, valt hij in de kooi. Ook kun je een kartonnen doos gebruiken. Maak een klein gaatje in de onderkant van de doos en plak het luikje dicht met duct tape. Als de muis probeert naar buiten te vluchten, valt hij in de doos.

Je kunt ook een zelfgemaakte val gebruiken. Hiervoor haal je een stuk karton of plastic van ongeveer 30 bij 30 centimeter. Plaats het op de grond en versier het met lekkers. De muis zal naar het lekkers lopen en dan valt hij in de val. Je kunt ook een val maken van een plastic fles. Schroef de dop eraf en verwijder het label. Bovenop de fles maak je een gaatje, groot genoeg voor een muis. Plaats het lekkers in de bodem van de fles en wacht tot de muis erin is gevallen. Als je niet wilt dat je huisdier de muizen dood, dan is dit de beste manier om ze te vangen!

Muizenval gebruiken

Muizenvallen zijn een effectieve manier om muizen te vangen. Muizen die hierin lopen, gaan direct dood door de slag. Het is belangrijk om voortdurend te controleren of er een muis in de val is gelopen. Anders kan de dode muis gaan rotten en stinken. Met behulp van een muizenval kun je er zeker van zijn dat de muis dood is en niet terug zal komen of zal voortplanten.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe gaat de muizenbestrijding in zijn werking?

Er zijn verschillende manieren om muizen te bestrijden.  Wij beschikken over ervaring en speciale bestrijdingsmiddelen. Onze aanpak is op maat afhankelijk van jouw situatie.

Garanderen jullie de bestrijdingsmethode op muizen?

Wij zijn zeker over onze manier van aanpak. Echter, is het helaas nooit 100% uit te sluiten.

Hoe vaak komen jullie langs om muizen te bestrijden?

Iedere situatie is uniek. De behandelsduur zullen wij vooraf bespreken nadat wij de sitautie op locatie hebben gecontroleerd.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button