Over ons

Ongediertebestrijders Amsterdam

Deze website wordt u aangeboden door Strada Online Marketing. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met ongediertebestrijders die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland.

Ongediertebestrijder Amsterdam

Jarenlang zijn wij actief bezig in de regio Amsterdam met het bestrijden van ongedierte. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij ieder soort ongedierte bestrijden. Al onze ongediertebestrijders beschikken over ervaring deskundigheid. Onze werkwijze is volkomen mileu en mensvriendelijk!

  • Expert op het gebied van élk type ongedierte
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Klant = koning!

Wij kunnen je ook helpen met preventie tegen ongedierte. Bovendien geven wij altijd advies op maat! Kies daarom voor Ongediertebestrijding Amsterdam.

zakelijke-klanten-icon

Zakelijke klanten

Heb je last van ongedierte op de zaak? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten ongedierte. Onze ongediertebestrijders zorgen altijd voor een duurzame oplossing!

particulier-icon

Particulier

Ongediertebestrijding Amsterdam is een professioneel bedrijf met vele jaren ervaring als ongedierte verdelgers. Wij bestrijden ongedierte met effectieve methoden!

over ons Ongediertebestrijder Amsterdam

Professioneel ongedierte bestrijden

Ongediertebestrijding inschakelen? Schakel onze professionals in! Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben ervaring met alle soorten ongedierten!

Wij bestrijden vooral: muizen, ratten, rioolvliegjes, spinnen, kakkerlakken, vliegen, boktor, wespen, mieren, vlooien, motmuggen, bedwantsen, duiven, houtworm, kevers, mollen, motten, muggen, papiervisjes, zilvervisjes en zwam. Ook kun je ons inschakelen voor het verwijderen van een wespennest.

  • Professionele ongediertebestrijders
  • Pinnen of contant betalen
  • Spoeddienst 24/7

Last van ongedierte in Amsterdam? Vraag direct gratis & vrijblijvend een offerte aan!

Reviews

Lees hier wat onze klanten over ons schrijven

a

Arie Vink

★★★★★

Ongediertebestrijding Amsterdam doet elke maand een ongediertedienst aan mijn huis. Ben zeer tevreden over hun diensten. Ik heb geen last meer van ongedierte in huis.

j

J. Louisse

★★★★★

De ongediertebestrijder is zeer grondig, deskundig en luistert naar wat zijn klant zegt.

k

Kevin van der Aar

★★★★★

Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.

f

Fam. van der Ham

★★★★★

Ik was erg blij met de geleverde service. Het is niet altijd zo eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.

e

Esra Kaya

★★★★★

Hij bekeek ook goed de fundering, zag mieren waar ze niet moesten zijn en sproeide buiten en binnen de muren. Hij deed dit alles met een enorm gevoel van urgentie. Accepteer alstublieft mijn waardering voor zijn inspanningen en voor u voor het in dienst hebben van iemand met zo'n sterke werkethiek.

f-icon

B. van Everdingen

★★★★★

Vele malen bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers rondom mijn huis en de binnenkant van de slaapkamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Call Now Button