Ratten bestrijden

Last van ratten? Laat de ratten bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van ratten!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Ratten in huis of bedrijf bestrijden

Heb je last van ratten in huis of op de zaak? Ongediertebestrijder Amsterdam helpt je graag! Wij zijn gespecialiseerd in ratten bestrijden en kunnen je snel van deze ongewenste gasten afhelpen.

Ratten kunnen behoorlijk vervelend zijn. Ze brengen veel ongedierte met zich mee, zoals mieren en vlooien. Daarnaast kunnen ze ook schade aanrichten aan het huis of bedrijf. Bovendien verspreiden ratten ziektes.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van ratten bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Wil je snel van de ratten af? Ongediertebestrijding Amsterdam kan je hierbij helpen. Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van ratten en weten precies hoe we ze moeten aanpakken. Binnen no time zijn de ratten verdwenen en kun je weer rustig slapen of werken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte. Wij staan je graag te woord!

ratten bestrijden
ratten verdelgen

Zelf ratten bestrijden

Ratten zijn een gevaar voor onze gezondheid. Ze brengen allerlei ziektes met zich mee en kunnen erg agressief worden als ze bedreigd worden. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je ratten zelf kunt bestrijden.

Er zijn verschillende manieren om ratten te bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld rattengif gebruiken, of rattenvallen plaatsen. Ook kun je terpentine, cayennepeper, kamille en munt gebruiken. Ratten houden niet van deze geuren. Uiteraard is het geen defenitieve en effectieve oplossing.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Voor een effectieve en definitieve oplossing adviseren wij om een gespecialiseerde  ongediertebestrijder in te schakelen. Wij maken gebruik van speciale bestrijdingsmiddelen en hebben veel ervaring en kennis met het bestrijden van ratten.

Ratten in huis voorkomen

Wanneer je last hebt van ratten in huis, is het belangrijk om een aantal maatregelen te nemen om ze te voorkomen. Hieronder lees je enkele tips om ratten buiten de deur te houden.

 1. Zorg ervoor dat je huis zo schoon mogelijk is. Ratten houden van een rommelige omgeving waar ze gemakkelijk kunnen verstoppen.
 2. Sluit alle gaten en spleten in je woning af. Ratten kunnen hierdoor moeilijk naar binnen komen.
 3. Hang geen etenswaren of vuilnis buiten, dit trekt ratten aan.
 4. Vermijd het plaatsen van plantenbakken tegen de muur, want ratten kunnen hierin gemakkelijk klimmen.
 5. Maak gebruik van afschrikmiddelen zoals rattengif of speciale roosters. Deze middelen zorgen ervoor dat ratten niet meer naar binnen kunnen en uiteindelijk wegtrekken.

Als je toch ratten in huis hebt, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een professional kan je helpen om deze dieren buiten de deur te houden. Wil je meer informatie of heb je vragen over ratten in huis? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hoe ratten voorkomen in huis?

Ratten kunnen in huis voorkomen als je etensresten laat liggen of afvalbakken niet goed sluit. Om ratten te voorkomen, is het belangrijk om de keuken en de afvalbakken goed schoon te houden. Je kunt ook rattengif gebruiken om ratten te bestrijden. Ratten zijn schadelijk voor je gezondheid en kunnen ziektes overbrengen. Het is daarom belangrijk om ratten in huis te voorkomen. Vertel ook je buren over het voorkomen van ratten, zodat iedereen kan profiteren van een ratvrij huis. Een goede hygiëne is de belangrijkste factor om ratten in huis te voorkomen. Ratten bij  de buren, kunnen immers ook problemen betekenen voor jou. Het is dus belangrijk om je buren te waarschuwen als je merkt dat zij rattenproblemen hebben. Samengevat: etensresten, afvalbakken, rattengif, goede hygiëne en burenwaarschuwing zijn de belangrijkste factoren om ratten in huis te voorkomen.

Bestrijdingsmiddelen tegen ratten

Ratten zijn vervelende beesten die je het liefst zo snel mogelijk wilt bestrijden. Gelukkig zijn er diverse manieren om ratten te bestrijden. Hieronder lees je over de verschillende bestrijdingsmiddelen tegen ratten.

Mechanische bestrijding

Je kunt ratten mechanisch bestrijden door ze te vangen of dood te maken met vallen. Rattenvangers zijn er in allerlei soorten en maten, van eenvoudige vallen tot ingewikkelde elektronische systemen. 

Chemische bestrijding

Chemische bestrijding is vaak effectiever dan mechanische bestrijding. Er zijn diverse chemische middelen om ratten te bestrijden, zoals rattengif. Sommige van deze middelen zijn gevaarlijk voor mensen en dieren, dus let goed op wat je gebruikt.

Als je zelf gaat proberen om ratten te bestrijden, let er dan op dat je de juiste middelen gebruikt en dat je goed oplet of je geen risico neemt voor jezelf en je omgeving. Als je niet zeker bent van wat je doet, schakel dan een professional in. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Professionele rattenbestrijding nodig?

Het beste is om een ongediertebestrijder in te schakelen voor het beste resultaat. Een ongediertebestrijder heeft veel ervaring met het bestrijden van ratten en weet precies hoe hij ze moet aanpakken. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om het werk goed uit te voeren. Rattenbestrijding is een vak apart. Er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij het bestrijden van ratten. Zo is het belangrijk om te weten waar de ratten zich bevinden en wat de oorzaak van de aanwezigheid van ratten is. Vaak zijn er meerdere methodes nodig om een gebied ratvrij te krijgen.

Een goede ongediertebestrijder weet precies hoe hij moet handelen en beschikt over de juiste materialen. Hij kan je adviseren over de beste manier om ratten te bestrijden en zal er alles aan doen om het probleem op te lossen. 

Wanneer je last hebt van ratten, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Ratten brengen veel schade aan en kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Neem daarom contact op met een professionele ongediertebestrijder voor het beste resultaat. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je graag met het bestrijden van ratten!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ratten bestrijden, hoe doen jullie dat?

Ratten bestrijden kan moeilijk zijn voor mensen die hier geen ervaring mee hebben. Gelukkig beschikken wij over voldoende ervaring en kennis met het bestrijden van ratten. Wij gebruiken effectieve bestrijdingsmethode en professionele bestrijdingsmiddelen tijdens de bestrijding van ratten. 

Geeft Ongediertebestrijder Amsterdam garantie op rattenbestrijding?

Elk situatie is uniek. Daarom pakken wij ook elk situatie aan op maat. Wij bestrijden ratten bij de bron en geven je gratis advies mee. Echter, is het nooit mogelijk om 100% garantie te geven.

Hoe vaak komen jullie om de ratten te bestrijden?

Wij zullen je zo snel mogelijk van je probleem afhelpen. Wij doen ons best om het in de eerste behandeling op te lossen. Wij informeren je vooraf over de behandelsduur van de situatie nadat we dit hebben gecontroleerd op locatie.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button