Reviews

Reviews

Lees hieronder de beoordelingen van onze klanten.

a

Arie Vink

★★★★★

Ongediertebestrijding Amsterdam doet elke maand een ongediertedienst aan mijn huis. Ben zeer tevreden over hun diensten. Ik heb geen last meer van ongedierte in huis.

j

J. Louisse

★★★★★

De ongediertebestrijder is zeer grondig, deskundig en luistert naar wat zijn klant zegt.

k

Kevin van der Aar

★★★★★

Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.

f

Fam. van der Ham

★★★★★

Ik was erg blij met de geleverde service. Het is niet altijd zo eenvoudig om zo’n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.

e

Esra Kaya

★★★★★

Hij bekeek ook goed de fundering, zag mieren waar ze niet moesten zijn en sproeide buiten en binnen de muren. Hij deed dit alles met een enorm gevoel van urgentie. Accepteer alstublieft mijn waardering voor zijn inspanningen en voor u voor het in dienst hebben van iemand met zo’n sterke werkethiek.

f-icon

B. van Everdingen

★★★★★

Vele malen bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers rondom mijn huis en de binnenkant van de slaapkamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

q

Quinten

★★★★★

Ik wilde alleen de twee jongens bedanken die vandaag aan mijn huis hebben gewerkt – zeer professioneel en hebben me zeker met gemoedsrust achtergelaten!

j

J.W. Schoenmakers

★★★★★

Ik wilde alleen maar opmerken dat de verdelger echt geweldig was. Hij is ongelooflijk aardig, professioneel en beantwoordt alle vragen gemakkelijk met een glimlach op zijn gezicht. Hij maakte ons zeer comfortabel. Ook een zeer ervaren specialist en geweldige tips meegekregen. Bedankt!

o

Olga

★★★★★

Ik wil alleen mijn tevredenheid doorgeven aan de bestrijder, die net klaar is met het halfjaarlijks bestrijding van mijn huis. Hij heeft uitstekend werk geleverd en aandacht besteed aan de details die velen over het hoofd zien.

v

Vannessa Nicolaes

★★★★★

Wij zijn al jaren klant bij u en worden nog steeds goed geholpen! Bedankt voor het vinden van medewerkers die prettig deskundig en professioneel zijn. Bedankt voor het bestrijden van ons bedrijf op een effectieve manier!

s

Simone van Ommen

★★★★★

Bedankt! Vriendelijke, professionele service met een glimlach. Goede prijs en zichtbaar resultaat.

t

Tim Bonnen

★★★★★

Je krijgt waar je voor betaald. Geen papiervisjes meer in huis. Alles netjes bestreden. Heb ze 2 maanden na de bestrijding toch even geroepen voor controle, maar alles was dus netjes in orde. Ga zoor door jongens!

Call Now Button