Rioolvliegjes bestrijden

Last van rioolvliegjes? Laat de rioolvliegjes bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van rioolvliegjes!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kosten rioolvliegjes bestrijden

Als je rioolvliegjes in huis hebt, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te bestrijden. Anders kan de overlast flink toenemen. Rioolvliegjes zijn kleine vliegjes die voorkomen in rioolwater. Ze kunnen een vervelende overlast veroorzaken omdat ze graag in je huis rondvliegen. Daarnaast brengen ze ook nog eens ziekten met zich mee. Gelukkig zijn er verschillende manieren om rioolvliegjes te bestrijden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Het vooraf aangeven van de kosten voor het bestrijden van rioolvliegjes is niet zo gemakkelijk. Dit komt doordat elke situatie uniek is en er dus vaak maatwerk nodig is. Bovendien zijn de rioolvliegjes steeds bestendiger tegen bestrijdingsmiddelen, waardoor het lastiger wordt om ze te bestrijden. De kosten voor rioolvliegjesbestrijding variëren dan ook van situatie tot situatie. 

rioolvliegjes bestrijden
rioolvliegjes verdelgen

Ongediertebestrijder inschakelen

Rioolvliegjes zijn kleine, bruine vliegjes die voorkomen in riolen en afvoerputten. Ze zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel enorm hinderlijk zijn. Ze komen vaak voor in badkamers, toiletten en keukens, maar kunnen zich ook verspreiden naar andere ruimtes.

De leefomgeving van rioolvliegjes is erg warm en vochtig. Daarom zijn ze vooral te vinden in rioolwater of in omgevingen waar veel vocht is. Zo kunnen ze ook in je huis terechtkomen als er sprake is van een lekkage of als er water op de vloer staat. Rioolvliegjes hebben een oranje-gele kleur en een lengte van ongeveer 2 millimeter.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Wanneer er rioolvliegjes in huis zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Ongediertebestrijding Amsterdam biedt een snelle en efficiënte oplossing voor het bestrijden van rioolvliegjes. Als professionele ongediertebestrijder hebben wij veel ervaring met deze vliegjes en weten wij precies hoe wij ze kunnen bestrijden.

Rioolvliegjesbestrijding nodig?

Rioolvliegjes, ook wel bekend als fruitvliegjes, zijn een grote plaag. Ze komen vooral voor in riooldelen of -putten, maar kunnen zich ook overal verspreiden. De bestrijding van rioolvliegjes kan erg lastig zijn. Gelukkig hebben wij vele jaren ervaring en bieden wij effectieve bestrijding. Onze professionele ongediertebestrijders weten precies hoe ze deze plaag aan moeten pakken.

Ongediertebestrijding Amsterdam heeft veel ervaring met het bestrijden van rioolvliegjes. Deze ongewenste gasten kunnen een groot probleem vormen in huis of op kantoor. Gelukkig is er een eenvoudige en doeltreffende oplossing: professionele bestrijding door Ongediertebestrijding Amsterdam. Onze experts hebben veel kennis over deze vliegjes en weten precies hoe ze ze moeten bestrijden.

De bestrijding van rioolvliegjes begint met een grondige inspectie van het gebied waar ze zich voordoen. Onze ongediertebestrijders kijken daarbij goed naar de leefomstandigheden van de vliegjes. Vervolgens wordt er een plan opgesteld om de plaag aan te pakken. In sommige gevallen is het nodig om het riool te reinigen of te ontsmetten. Onze experts weten precies hoe ze dat moeten doen.

Als je last hebt van rioolvliegjes, dan is professionele bestrijding de juiste oplossing. Bij Ongediertebestrijding Amsterdam kun je rekenen op een efficiënte en doeltreffende aanpak van deze plaag. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongewenste gasten en hebben veel ervaring met rioolvliegjes. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan je graag te woord.

Rioolvliegjes, wat zijn dat?

Rioolvliegjes zijn overigens geen gevaarlijke dieren, maar wel onhygiënisch. Ze kunnen bijvoorbeeld bacteriën verspreiden. Ze komen namelijk overal vandaan: uit het riool, maar ook uit de grond of uit water. Daarnaast leggen ze hun eitjes overal neer, en wel tot 1200 eitjes per week. Deze eitjes komen ongeveer in 48  uurtjes al uit. Als je dus regelmatig last hebt van rioolvliegjes, is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Deze kan de vliegjes voor je verwijderen en ervoor zorgen dat ze niet meer terugkomen.  Rioolvliegjes zijn kleine, bruine vliegjes. Ze hebben een lang, smal lichaam en een korte staart.

De vliegjes worden ook wel ‘motmuggen’ of ‘latrinevliegjes’ genoemd. Rioolvliegjes komen in Nederland het meeste voor in de zomermaanden. Ze houden van warmte en vochtigheid. Dus als je vaak last hebt van rioolvliegjes, is het verstandig om je huis goed te ventileren. In sommige gevallen helpt het ook om etensresten of andere afvalstoffen op te ruimen. Als dit allemaal niet helpt, kun je altijd een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Deze kan ervoor zorgen dat de vliegjes verwijderd worden en dat ze niet meer terugkomen.

Rioolvliegjes zelf bestrijden

Rioolvliegjes lijken soms onschuldig, maar ze kunnen behoorlijk hinderlijk zijn. Ze komen vaak voor in rioleringen die problemen hebben, maar ook in andere plaatsen waar veel vuilnis ligt. Als je deze beestjes wilt bestrijden, dan is expertise nodig. Je moet namelijk weten waar ze broeden en wat de oorzaak is van het probleem. Daarnaast is een schone leefomgeving belangrijk om te voorkomen dat deze beestjes zich vermenigvuldigen. Je kunt zelf aan de slag om ze te bestrijden, maar het is raadzaam om eerst professionele hulp in te schakelen als je niet zeker weet wat je moet doen. Als je rioolvliegjes toch liever zelf wilt bestrijden, willen we je graag een paar tips geven:

– Zoek de broedplaats op: rioolvliegjes broeden meestal op vuilnis of afvalwater. Als je weet waar ze zich bevinden, kun je gemakkelijker actie ondernemen direct bij de bron.

– Maak je leefomgeving schoon: zorg ervoor dat er geen afval of vuilnis ligt waar deze beestjes zich kunnen vermenigvuldigen.

– Gebruik een insectenspray: als je toch last hebt van rioolvliegjes, kun je ze bestrijden met een insectenspray. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar die hiervoor geschikt zijn.

– Zoek professionele hulp: als je niet weet wat je moet doen of als het probleem erg groot is, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen. Er zijn verschillende bedrijven die zich hierin specialiseren.

We hopen dat je hiermee aan de slag kunt en dat rioolvliegjes snel verdwenen zijn!. 

Rioolvliegjes oorzaak

Rioolvliegjes worden veroorzaakt doordat deze insecten eitjes leggen op plekken waar het warm is. De rioolvliegjes worden hierdoor sneller geboren. Ze leggen hun eitjes voornamelijk in afvoeren, leidingen, kruipruimtes en verstopte riolering. Maar ook bij vochtige en rottende plekken waar afval ligt. Dit kan tot gevolg hebben dat je last krijgt van rioolvliegjes in huis. Rioolvliegjes zijn ontzettend vervelend en het is niet makkelijk om ze te bestrijden. Gelukkig kun je een aantal maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat je ze zo min mogelijk in huis hebt.

Een van de manieren om rioolvliegjes te bestrijden, is door ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk plekken in huis zijn waar ze kunnen nestelen. Rioolvliegjes komen vaak voor bij afvoeren, leidingen en riolering die verstopt zijn. Zorg dus dat je deze plekken goed schoonhoudt. Ook kan het helpen als je een speciale afvoerontstopper gebruikt. Deze ontstopper zorgt ervoor dat de afvoer vrij van verstoppingen is en dat het rioolvliegjes moeilijker wordt gemaakt om eitjes te leggen.

Verder kun je ook rioolvliegjes bestrijden met een aantal natuurlijke middelen. Er zijn verschillende producten op de markt die je hierbij kunt gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om een speciaal middel tegen rioolvliegjes aan te schaffen. Dit middel is meestal in de vorm van een spray en je spuit het over alle plekken waar je rioolvliegjes vermoedt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Rioolvliegjes bestrijden, hoe gaat dat?

Ongediertebestrijding Amsterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van rioolvliegjes. Wij beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen. Wij zullen de rioolvliegjes en de bron opsporen en het probleem bij de bron bestrijden. Ook zullen we je gratis advies geven over hoe je rioolvliegjes kunt voorkomen in de toekomst.

Rioolvliegjesbestrijding, geven jullie garantie?

Dankzij onze deskundigheid en ervaring weten wij goed hoe wij de rioolvliegjes het beste kunnen bestrijden. Echter, is het helaas niet mogelijk om je 100% garantie te geven. Wel doen wij ons best om je in één keer te verhelpen van rioolvliegjes.

Wat is de behandelsduur voor het bestrijden van rioolvliegjes?

Dankzij onze professionele aanpak is het probleem meestal in ons eerste bezoek verholpen. Echter, is ieder situatie uniek. Als de behandelduur langer zal duren, dan zullen wij dit vooraf aangeven.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button