Veelgestelde vragen

Meest voorkomende vragen

Hieronder kun je antwoord vinden op je vragen.
Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat jullie er zijn?

In gevallen waarbij sprake is van spoed zijn wij snel op locatie. Wij zijn 24/7 te bereiken!

Hoeveel gaat het kosten?

De kosten vooraf aangeven gaat helaas niet zo gemakkelijk. De ongedierte bestrijder moet eerst op locatie de situatie zien. Aan de hand daarvan kunnen wij een volledig transparante kostenoverzicht overhandigen. Meer informatie kun je vinden op onze tarieven pagina.

Hoe kan ik weten watvoor ongedierte in huis de overlast veroorzaken?

Als je niet zeker bent wat voor ongedierte je in huis hebt, kun je er een foto van proberen te maken en deze naar onst door te sturen via de Whatsapp. Onze specialist  helpt je graag aan meer informatie over de boosdoener.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Amsterdam aan het werk?

Wij werken altijd op een systematische wijze. Eerst zullen we vaststellen van welke soorten ongedierten je last hebt, waar deze zich bevinden en voor hoelang. Daarna zullen wij met behulp van speciale bestrijdingsmiddelen het ongedierte opsporen en direct bij de bron verdelgen met een gepaste oplossing. 

Krijg ik ook garantie van jullie?

Onze werkwijze is professioneel. Wij gaan doelgericht te werk en pakken het probleem op een vakkundige manier aan. Hierdoor is de kans op herhaling minimaal. Echter, is het geven van 100% garantie helaas niet mogelijk. Om deze reden raden wij dus ook aan om na de bestrijding een controle te laten uitvoeren. Op deze manier kun je er zeker van  zijn dat je volledig verlost bent van het ongedierte. 

Wat gebeurd er als mijn eigendom beschadigingen oplopen tijdens de bestrijding van ongedierte?

Ongedierte in huis kan al voor schade aan je huis hebben gezorgd. Denk hierbij aan houtworm of knaagdieren. Hierbij is de kans erg klein dat de verzekering de schade zal dekken. Wij gaan zorgvuldig te werk. Mocht het toch voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om schade te moeten veroorzaken om het ongedierte te bestrijden, dan zullen wij dit natuurlijk vooraf aangeven. Is de schade ontstaan door onhandigheid? In de meeste gevallen vergoeden we de schade uiteraard. Dit komt zo goed als nooit voor en dus hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Moeten jullie vaker langskomen om het probleem op te lossen?

Schakel je ons in om het ongedierte te verdelgen? Dan doen wij natuurlijk ons best om je in direct te verlossen van al het ongedierte. Wij informeren uiteraard vooraf of het in één keer mogelijk is en wat de behandelduur zal zijn. 

Moet ik voorrijkosten betalen?

Nee, wij rekenen geen voorrijkosten of eventuele parkeerkosten in rekening. 

Onze tarieven

Wij brengen altijd €80,- inspectiekosten in rekening. Tijdens de inspectie onderzoeken we het probleem gronding en bedenken wat het beste aanpak zal zijn. Kan het probleem direct opgelost worden? Dan zijn er geen bijkomende kosten! Bezoek onze tarievenpagina voor meer informatie.

Als ik niet thuis ben tijdens onze afspraak, wat gebeurd er dan?

In geval wij niemand kunnen treffen op locatie tijdens onze afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €75,- no-show in rekening te brengen. Geef daarom tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) aan om de afspraak zonder enige kosten af te zeggen.

meestgestelde-vragen-over-ongedierte

Reviews

Lees hier wat onze klanten over ons schrijven

a

Arie Vink

★★★★★

Ongediertebestrijding Amsterdam doet elke maand een ongediertedienst aan mijn huis. Ben zeer tevreden over hun diensten. Ik heb geen last meer van ongedierte in huis.

j

J. Louisse

★★★★★

De ongediertebestrijder is zeer grondig, deskundig en luistert naar wat zijn klant zegt.

k

Kevin van der Aar

★★★★★

Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.

f

Fam. van der Ham

★★★★★

Ik was erg blij met de geleverde service. Het is niet altijd zo eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.

e

Esra Kaya

★★★★★

Hij bekeek ook goed de fundering, zag mieren waar ze niet moesten zijn en sproeide buiten en binnen de muren. Hij deed dit alles met een enorm gevoel van urgentie. Accepteer alstublieft mijn waardering voor zijn inspanningen en voor u voor het in dienst hebben van iemand met zo'n sterke werkethiek.

f-icon

B. van Everdingen

★★★★★

Vele malen bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers rondom mijn huis en de binnenkant van de slaapkamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Call Now Button