Vlooien bestrijden

Last van vlooien? Laat de vlooien bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van vlooien!

 

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Effectief vlooien in huis bestrijden

Vlooien zijn een vervelend ongedierte dat snel kan toenemen in aantal. Ze kunnen niet alleen levensgevaarlijk zijn voor je huisdier, maar ook voor de mensen in je huishouden. Daarom is het belangrijk om vlooien in huis zo snel mogelijk te bestrijden.

Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je om effectief vlooien in huis te bestrijden. Er zijn verschillende methodes om vlooien te bestrijden, waaronder het gebruik van speciale bestrijdingsmiddelen. Welke methode je ook kiest, Ongediertebestrijding Amsterdam kan je hierbij helpen.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Wil je meer informatie over vlooienbestrijding? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je bij het bestrijden van vlooien in huis.

 

vlooien bestrijden
vlooien verdelgen

Vlooien in bed of huis

Vlooien in bed of huis kunnen erg vervelend zijn. Vlooien zijn kleine insecten die bloed opzuigen uit hun gastheer. Ze komen het meeste voor bij honden en katten, maar kunnen ook mensen infecteren. Het bestrijden van vlooien is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn verschillende methodes om vlooien te bestrijden, zoals het gebruik van vlooienmiddelen.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Vlooien kunnen ook luchtwegaandoeningen en complicaties daaromtrent verergeren. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat je last krijgt van een vlooienbesmetting. Ga je toch besmetten, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met je huisarts en vlooien in huis zo snel mogelijk te bestrijden.

Wil je vlooien voorkomen in huis of bestrijden?

Er zijn verschillende manieren om vlooien te bestrijden. Een van deze manieren is het gebruik van azijn. Azijn heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere bestrijdingsmiddelen. Zo is het veilig in gebruik en relatief goedkoop. De eitjes van de vlo liggen vaak in het tapijt. Door het tapijt te reinigen met een borstel/doek en een scheut azijn water, kunnen de eitjes van de vlo kapot worden gemaakt. Daarnaast is het ook aan te raden om je beddengoed regelmatig te wassen op een hoge temperatuur. Zo ben je ervan verzekerd dat alle vlooienbeestjes dood zijn. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt je graag met het bestrijden van vlooien!

Stofzuigen helpt al behoorlijk tegen vlooien!

Stofzuigen helpt behoorlijk tegen vlooien. Niet alleen worden er veel vlooien opgezogen, maar je huis ruikt ook een stuk frisser. Voor het beste resultaat is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen en de stofzuiger goed schoon te houden. Hierdoor voorkom je dat de vlooien weer kunnen terugkeren.

Huisdieren kunnen vlooien verspreiden!

Naast het stofzuigen is het ook belangrijk om je huisdieren goed te controleren. Vlooien kunnen namelijk ook op dieren zitten. Wanneer je ze ontdekt, kun je ze gemakkelijk bestrijden met speciale vlooiendruppels. Zo voorkom je dat de vlooien zich verder in je huis verspreiden. Ook kun je gebruik maken van een vlooienkam. Hiermee verwijder je de vlooien uit het haar van je huisdier. Door regelmatig te controleren en te bestrijden, voorkom je dat je last krijgt van vlooien. Was regelmatig de kleding, mandje en andere spullen van je huisdier regelmatig op hoge temperatuur. Zo voorkom je dat de vlooien zich hierop kunnen vermeerderen. 

Geen huisdieren en toch vlooien?

Geen huisdieren en toch vlooien? Dat komt helaas ook voor. Veel mensen denken dat als zij geen huisdieren hebben, ze ook geen vlooienplaag kunnen krijgen. Niets is echter minder waar. Vaak worden mensen verrast door een vlooienplaag, ondanks het feit dat zij geen huisdieren hebben. 

Hoe kan dit? Er zijn verschillende mogelijkheden. Eén mogelijkheid is dat de vlooien van buiten komen. Misschien heeft u wel last van een vlooienplaag op uw balkon of in uw tuin. Deze vlooien kunnen dan naar binnen komen en uw woning infesteren. Een andere mogelijkheid is dat er vlooien in uw huis aanwezig zijn, zonder dat u het merkt. Deze vlooien kunnen zich voeden met bloed van mensen of dieren, waardoor een plaag kan ontstaan.

Vlooien houden van licht en worden hierdoor aangetrokken. Daardoor is het mogelijk dat je zonder huisdieren te hebben toch last kunt krijgen van vlooien. Het is daarom altijd aan te raden om regelmatig je woning te controleren op vlooien.

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe zullen jullie de vlooien bestrijden?

Vlooien bestrijden is niet eenvoudig. Wij zijn professionele ongediertebestrijders en zijn gespecialiseerd met het bestrijden van vlooien. Wij gebruiken alles tegen ongedierte als vlooien om het probleem op te lossen. Hierbij gebruiken wij speciale hulpmiddelen. Gepaard met onze kennis en ervaring zullen wij je helpen te ontdoen van de vlooien.

Heb ik garantie op de vlooienbestrijding?

Desondanks onze bestrijdingsmethode effectief is en wij jarenlang ervaring hebben met het bestrijden van vlooien, is het helaas toch niet mogelijk om 100% garantie te geven. Uiteraard doen wij wel 100% ons best om je te helpen ontdoen van de vlooien.

Na hoeveel bezoeken ben ik verlost van de vlooien?

Wij zijn experts in vlooienbestrijding. Wij gebruiken de beste middelen om je af te helpen van de vlooien. Wij doen er natuurlijk alles aan om het op te lossen tijdens ons eerste bezoek. Mocht de behandeltijd langer gaan duren, dan zullen wij dit vooraf aangeven.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button