Wespen bestrijden

Last van wespen? Laat de wespen bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van wespen!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wespen bestrijden

Wespen zijn nuttige beestjes, maar ze kunnen ook heel vervelend zijn. Als je een wespennest hebt, dan is het belangrijk om dat te bestrijden. Het is belangrijk dat je een bedrijf kiest dat gespecialiseerd is in wespenbestrijding. Deze bestrijders hebben namelijk de juiste kennis en ervaring om het nest succesvol te verwijderen. Ongediertebestrijder Amsterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van wespen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Wespenbestrijding is best een lastige klus. Gelukkig hebben wij de juiste kennis en ervaring om dit voor je te doen. Wij gebruiken hierbij speciale technieken, die ervoor zorgen dat het wespennest verwijderd wordt zonder schade aan te richten aan je woning of tuin. Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

wespen bestrijden
wespen verdelgen

Wespenplaag voorkomen

Niet iedereen is fan van wespen, maar de insecten hebben ook een belangrijke functie in ons ecosystem. Ze zorgen er namelijk voor dat andere insecten zoals fruitvliegen niet teveel in de overvloed voorkomen. Toch kun je wespen beter vermijden, want ze kunnen behoorlijk agressief worden als ze hun nest wordt gestoord.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Het is belangrijk om te weten dat een wespenplaag kan ontstaan doordat het nest van de insecten wordt gestoord. Wanneer je een wespennest ziet, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Wespen kunnen namelijk agressief worden en steken. Het voorkomen van een wespenplaag is dus niet altijd gemakkelijk, maar met de juiste tips kun je de insecten wel buitenhouden.

Wespenoverlast voorkomen?

Het lijkt misschien een onmogelijke opgave, maar er zijn verschillende manieren om een wespenplaag te voorkomen. De belangrijkste factor is om te weten wat wespen aantrekt. Wanneer je weet welke factoren wespen aantrekken, kun je hier rekening mee houden. Ook het plaatsen van horren kan ervoor zorgen dat de insecten buiten blijven. Natuurlijk kun je ook proberen de wespen af te weren met sterke geuren, zoals citroen of koffie.

Horren om wespen te voorkomen

Je kunt voorkomen dat je een wespenplaag krijgt door horren te plaatsen. Horren werken als een soort barrière tussen de buitenwereld en je huis. Wespen kunnen er niet doorheen en komen dus niet binnen. Er zijn verschillende soorten horren verkrijgbaar, zoals horren voor ramen en deuren, maar ook horren voor kieren en spleten.

Horren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal of plastic. Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden. Hout bijvoorbeeld kan gaan rotten als het lang blootstaat aan regen of zonlicht. Metaal roest als het nat wordt en plastic vergaat bij UV-straling.

De meeste horren zijn eenvoudig te bevestigen aan ramen of deuren. Sommige horren kunnen zelfs opgevouwen worden en zo gemakkelijk worden meegenomen als je op vakantie gaat. Horren bieden niet alleen bescherming tegen wespen, maar ook tegen andere insecten, zoals muggen en vliegjes. Daarnaast houden ze ook stof en pollen buiten je huis. Plaats horren in alle kamers waar je last hebt van wespen, of waar je juist geen last wilt hebben van deze insecten. Zo voorkom je dat een enkele wesp je hele huis binnendringt.

Zelf wespen bestrijden?

Zelf wespen bestrijden kan heel goed, mits je de juiste maatregelen neemt. Wespen zijn namelijk erg gevoelig voor verschillende soorten chemicaliën. Als je dus weet waar ze niet tegen kunnen, dan kan je ze zo bestrijden. Wespen leven voornamelijk in warme landen. In Nederland is het hun leefomgeving en leefklimaat minder gunstig, waardoor ze hier niet vaak voorkomen. Toch kunnen ze zich wel aanpassen en overleven in verschillende omgevingen. Ze houden van zoet water en zoete voedingsmiddelen. Daarom zijn ze vaak te vinden bij vijvers, parken of in de buurt van fruitplantages.

Sterke geuren zoals koffiegeur of citroenwater kunnen wespen afweren. Je kan dit het beste toepassen als je merkt dat er zich een wespennest in de buurt bevindt. Deze methode is veiliger dan het gebruik van insecticide, omdat je hiermee geen andere dieren of mensen kan beschadigen. Zelf wespen bestrijden is dus mogelijk, maar je moet wel weten waar ze niet tegen kunnen. Als je deze tips opvolgt, dan kan je zelf wespen bestrijden met succes!

Professionele wespenbestrijding nodig?

Wespen zijn lastige beestjes. Ze kunnen namelijk erg agressief worden als je ze stoort, en dan is het niet prettig om in de buurt te zijn. Daarnaast kunnen ze ook heel gevaarlijk zijn als je gestoken wordt door een wesp. Gelukkig kun je wespen bestrijden, en hier leggen we uit hoe je dat het beste doet.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar de wespennesten zich bevinden. Vaak zitten de wespennesten in of rondom het huis, maar ze kunnen ook in andere gevoelige plekken zitten, zoals in bomen of onder platte daken. Als je weet waar het nest zit, kun je wespen effectiever bestrijden.

Als je geen idee hebt waar het wespennest zit, is het verstandig om een professional in te schakelen. Deze kan dan met behulp van speciale apparatuur het wespennest vinden en verwijderen. Let wel op: niet iedereen mag een wespennest verwijderen, omdat er gevaar bestaat voor steken. Als je zeker wilt weten dat je geen last meer hebt van wespen, is het dus aan te raden om een professional in te schakelen.

Wil je zelf proberen om een wespennest te bestrijden? Dan moet je eerst weten hoe je een wespennest herkent. Een wespennest is meestal een ronde of driehoekige korf, en de opening zit meestal aan de onderkant. Wespen bouwen het nest vaak in een holle ruimte zoals een spouwmuur of dakgoot. Let wel op: Het is niet aangeraden om een wespennest zelf te verwijderen. Wij adviseren met klem om hierbij een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Deze kan met behulp van speciale apparatuur het wespennest vinden en verwijderen.

Als je zeker wilt weten dat je geen last meer hebt van wespen, is het aan te raden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Deze kan met behulp van speciale apparatuur het wespennest vinden en verwijderen. Zoek dus altijd naar een professional als je problemen hebt met wespen!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe werkt de wespenbestrijding?

Wij hebben bestrijdingsmiddelen die effectiever zijn dan verkrijgbaar voor particulieren. Ook hebben wij jarenlange kennis en ervaring. Onze professionals zullen de wespen bestrijden bij de bron. 

Garanderen jullie dat ik geen wespen meer zal zien?

Onze aanpak is uniek en professioneel, net als onze bestrijdingsmiddelen. Echter, kan je als ongediertebestrijder nooit 100% garantie geven. Wel kun je er zeker van zijn dat wij er alles aan doen tijdens de bestrijding. Ook zullen we je voorzien van advies en informatie om wespen te voorkomen.

Na hoeveel bezoeken ben ik verholpen van de wespen?

Wij maken gebruik van effectieve middelen en hebben kennis van wespen. Meestal hebben we je in één keer al verholpen van wespen. Echter, is ieder situatie uniek. Op locatie zullen we de situatie beter inzien. Als de behandelduur langer zal duren, zullen wij je dit aangeven voordat we beginnen.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button