Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor zakelijke klanten

ongediertebestrijding bedrijven

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Alle soorten organisaties, instellingen en bedrijven

Ongediertebestrijder Amsterdam helpt ook zakelijke klanten met het verdrijven van alle soorten plaagdieren. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten voor het bestrijden en preventie van ongedierte. Wij kunnen op wekelijkse, twee-wekelijkse of maandelijkse basis komen voor inspectie en ongediertebestrijding, afhankelijk van jouw wensen.

  • Voor al uw ongedierte
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Spoeddienst 24/7

Voorkom risico’s waar plaagdieren voor kunnen zorgen en maak periodiek gebruik van onze diensten. Pak het probleem professioneel aan en schakel een expert in. Bespaar niet van de gezondheid van jou en die van je klanten. Bescherm je investering en reputatie!

zakelijke ongedierte bestrijding

Bestrijding op maat

Ongediertebestrijding Amsterdam geeft alles om jouw onderneming vrij te maken van ongedierte. Ieder bedrijf en situatie is uniek. Daarom is onze aanpak ook op maat voor ieder bedrijf. Het probleem wordt op een structuele manier aangepakt door ons. De bestrijdingsmiddelen waar wij gebruik van maken zijn veilig voor de mens en dier.

  • Expert op het gebied van élk type ongedierte
  • Klant = koning!
  • Pinnen of contant betalen

Wij bestrijden ongedierte op een duurzame wijze met behulp van de nieuwste technologische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor blijft jouw bedrijf langdurige beschermd tegen plaagdieren. Ook geven wij altijd advies op maat om de duurzaamheid te kunnen waarborgen. 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel zijn jullie op locatie?

Wil je met spoed een ongediertebestrijder inschakelen? Ongediertebestrijding Amsterdam is bij spoed snel op locatie. Ook zijn wij in dergelijke gevallen 24/7 bereikbaar!

Wat kost ongediertebestrijding?

De kosten voor het bestrijden van ongedierte kan verschillen per klus. Ieder bedrijf of instelling is verschillend, en ook de situatie. Je kunt een vrijblijvende gratis offerte aanvragen. Je kunt ook een gratis bedrijfsinspectie aanvragen. Zo weet je vooraf wat de kosten zullen zijn voor ongediertebestrijding.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Dit is afhankelijk van de situatie. Uiteraard gaan wij professineel te werk en maken wij gebruik van effectieve ongediertebestrijdingsmiddelen. Na een gratis bedrijfsinspectie zullen wij je informeren over de behandelsduur.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

  • Wat is er aan de hand?

Reviews

Lees hier wat onze klanten over ons schrijven

a

Arie Vink

★★★★★

Ongediertebestrijding Amsterdam doet elke maand een ongediertedienst aan mijn huis. Ben zeer tevreden over hun diensten. Ik heb geen last meer van ongedierte in huis.

j

J. Louisse

★★★★★

De ongediertebestrijder is zeer grondig, deskundig en luistert naar wat zijn klant zegt.

k

Kevin van der Aar

★★★★★

Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.

f

Fam. van der Ham

★★★★★

Ik was erg blij met de geleverde service. Het is niet altijd zo eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.

e

Esra Kaya

★★★★★

Hij bekeek ook goed de fundering, zag mieren waar ze niet moesten zijn en sproeide buiten en binnen de muren. Hij deed dit alles met een enorm gevoel van urgentie. Accepteer alstublieft mijn waardering voor zijn inspanningen en voor u voor het in dienst hebben van iemand met zo'n sterke werkethiek.

f-icon

B. van Everdingen

★★★★★

Vele malen bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers rondom mijn huis en de binnenkant van de slaapkamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Call Now Button