Zilvervisjes bestrijden

Last van zilvervisjes? Laat de zilvervisjes bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van zilvervisjes!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Zelf zilvervisjes bestrijden

Het is verstandig om zilvervisjes in huis te bestrijden, omdat ze een enorme overlast kunnen veroorzaken. Je kunt gebruik maken van natuurlijke middelen zoals azijn of bijvoorbeeld eucalyptusolie. Deze middelen zijn niet super effectief, maar hebben wel de voordeel dat ze geen schadelijke stoffen bevatten.

Je kunt ook kiezen voor chemische bestrijdingsmiddelen, maar hier is wel meer risico mee verbonden. Het is belangrijk om te weten dat je zilvervisjes pas goed kunt bestrijden als je weet waar ze precies zitten. Zoek dus goed uit waar de nesten van de zilvervisjes in huis zijn en bestrijd deze dan.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Vaak zitten de nesten in kieren of spleten, dus zoek hiervoor goed uit waar je moet zoeken. Als je alle nesten hebt bestreden, is de kans groot dat alle zilvervisjes ook verdwijnen. Let wel op dat er altijd nog enkele zilvervisjes kunnen overblijven, maar met een goede bestrijding is de kans groot dat ze binnen no time verdwenen zijn.

Wil je toch liever geen risico’s nemen en de zilvervisjes professioneel bestrijden? Dan kun je altijd ongediertebestrijding in Amsterdam inschakelen. Zo ben je er zeker van dat alle zilvervisjes verdwenen zijn en dat er geen andere ongedierte meer in huis is. 

 

 

zilvervisjes bestrijden
zilvervisjes verdelgen

Zilvervisjes voorkomen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. 

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Zilvervisjes herkennen

Zilvervisjes zijn kleine, grijze ongedierte die zich vaak in huis verstoppen. Je kunt ze herkennen aan hun lichaam, dat lang en smal is en aan hun grijze kleur. Zilvervisjes houden ervan om zich te verstoppen in donkere hoeken of achter behang of meubels. Soms kunnen ze ook worden waargenomen terwijl ze over het wateroppervlak lopen. Als je zilvervisjes in huis hebt, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te verwijderen. Ze kunnen schade toebrengen aan je woning of je gezondheid beïnvloeden. Er zijn verschillende manieren om zilvervisjes te bestrijden, maar het beste is om een professional in te schakelen. Zilvervisjes herkennen is dus erg belangrijk, omdat je anders mogelijk ongedierte in huis hebt zonder dat je het weet. Let goed op en controleer regelmatig donkere hoeken in je woning. Als je zilvervisjes ziet, neem dan direct actie!

Ongediertebestrijding Amsterdam kan je hier helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van alle soorten ongedierte en kunnen je snel en vakkundig van je zilvervisjes afhelpen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen, omdat zilvervisjes zich snel kunnen vermenigvuldigen. Als je ze laat zitten, kun je binnen no time een hele plaag hebben! Neem dus direct contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam als je zilvervisjes herkent. Onze ongediertebestrijders zullen je snel en vakkundig van je ongedierte afhelpen.

Zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes in huis bestrijden kan op verschillende manieren. Er zijn allerlei bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om zelf actie te ondernemen. Hieronder leggen we uit welke methodes er zijn en wat de voordelen en nadelen ervan zijn.

Chemische middelen

De meest gebruikte methode om zilvervisjes te bestrijden, is met chemische middelen. Deze kunnen ook ingezet worden tegen andere insecten, zoals muggen of vliegen. Er zijn verschillende soorten chemische middelen verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal een paar dingen gemeen: ze zijn schadelijk voor mensen, dieren en het milieu én er is een risico op brand. Bovendien werken deze bestrijdingsmiddelen niet altijd goed. Sommige zilvervisjes kunnen er resistent tegen worden.

Natuurlijke methodes

Er zijn ook een aantal natuurlijke methodes om zilvervisjes te bestrijden. Zo is het mogelijk om bestrijdingsmiddelen op basis van plantenoliën of azijn te gebruiken. Deze middelen zijn minder schadelijk voor mensen, dieren en het milieu dan chemische middelen, maar ze kunnen wel minder effectief zijn. Daarnaast kan er worden gekozen voor hinderlijke methodes zoals het plakken van rubberen banden rond de poten van meubels of het bevestigen van golfkarton aan plafonds en muren. Deze methodes zijn niet schadelijk, maar wel erg vervelend voor de zilvervisjes.

Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste methode om zilvervisjes in huis te bestrijden. Chemische middelen zijn vaak het meest effectief, maar ook het schadelijkst. Natuurlijke methodes werken vaak minder goed, maar zijn wel veiliger. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat voor jou de beste oplossing is.

Wij raden het niet aan om zilvervisjes zelf te bestrijden. Ongediertebestrijding Amsterdam is gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes. Wij beschikken over de juiste middelen en kennis om de dieren snel en efficiënt te verwijderen. Daarnaast voorkomen zij ook dat de zilvervisjes terugkeren. Neem contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam als je problemen hebt met zilvervisjes in huis. Wij helpen je graag!

Gooi vrijliggend voedsel weg!

Je hebt vast wel eens last van ongedierte in huis. Vaak is dit onschuldig, maar het kan ook erg vervelend zijn. In sommige gevallen is het zelfs nodig om ongedierte te bestrijden. Als je last hebt van zilvervisjes, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zilvervisjes kunnen namelijk heel vervelend zijn, en ze kunnen gemakkelijk verspreid worden.

Heb je vrijliggend voedsel thuis? Gooi dit dan weg of verpak het goed. Het is belangrijk om het voedsel goed te verpakken. Vrijliggend voedsel kan namelijk een attractant zijn voor ongedierte. Als je voedsel goed verpakt is, dan is de kans op ongedierte veel kleiner. Daarnaast is het ook belangrijk om regelmatig te controleren of er geen ongedierte in huis is. Als je tijdig actie onderneemt, dan is de kans op overlast minder groot.

Ongedierte bestrijden is niet altijd gemakkelijk, maar met de juiste tips is het wel mogelijk. Als je last hebt van zilvervisjes, dan kun je het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Onze professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam weten precies hoe ze de zilvervisjes moeten bestrijden, en ze zullen ervoor zorgen dat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe gaan jullie de zilvervisjes bestrijden?

Heb je onze ongediertebestrijders ingeschakeld? Wij gaan volledig professioneel te werk met het bestrijden van zilvervisjes. Wij beschikken over effectieve bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring. Wij zullen het probleem bij de bron aanpakken.

Garanderen jullie de zilvervisjesbestrijding?

Wij zijn professionele ongediertebestrijders. Wij bestrijden zilvervisjes met speciale hulpmiddelen. Echter, is het helaas niet mogelijk om 100% garantie te geven. 

Hoeveel keer moeten jullie komen voor zilvervisjes bestrijding?

Wij gaan op een systematische manier te werk en hebben veel ervaring met zilvervisjes bestrijden. Meestal lukt het al in één bezoek om je te verhelpen van zilvervisjes. Gaat de behandelsduur langer duren dan één bezoek? Dan informeren wij je vooraf over de behandelsduur.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (61 stemmen)
Call Now Button