Zwam bestrijden

Last van zwam? Laat de zwam bestrijden door Ongediertebestrijding Amsterdam!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Snelle en effectieve bestrijding van zwam!

AFSPRAAK MAKEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

1

Neem contact op met één van onze ongediertebestrijders.

2

Wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

4

Je ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Zwam herkennen

Zwammen zijn schimmels die voorkomen in verschillende vormen en maten. Sommige soorten zijn ongevaarlijk, terwijl andere soorten schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of het milieu. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je zwammen herkent, zodat je ze correct kunt bestrijden.

Zwammen hebben meestal een bruine, zwarte of groene kleur en kunnen variëren in formaat van enkele millimeters tot centimeters. Ze groeien meestal op vochtige plekken, zoals achter de douche of wastafel, onder de keukenkastjes of in de schutting. Sommige soorten zwammen kunnen ook voorkomen op droge plekken, zoals op de muur of het plafond.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zwam bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Om zwammen te herkennen, is het belangrijk om goed te kijken en je af te vragen waar ze precies groeien. Zwammen groeien meestal op plekken waar er veel vocht is. Daarnaast kunnen ze een andere kleur hebben dan de rest van de muur of het plafond. Als je twijfelt of je een zwam ziet, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan beoordelen of het een zwam is en of deze bestreden moet worden.

zwam-bestrijden
zwam

Zwammen bestrijden in huis

Zwammen kun je het beste bestrijden met een speciaal middel dat verkrijgbaar is bij een tuincentrum of bouwmarkt.  Daarnaast is het belangrijk om de oorzaak van de vochtplekken te vinden en te verhelpen, zodat er geen nieuwe zwammen kunnen ontstaan.

Helaas zijn de middelen die verkrijgbaar zijn voor  particulieren niet zo effectief als de middelen waarover professionele ongediertebestrijders beschikken. Bovendien hebben professionele ongediertebestrijders vele jaren kennis en ervaring, waardoor wij dit zo effectief mogelijk kunnen oplossen.

 • Professionele ongediertebestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Als je zeker wilt weten of er zwammen in je woning voorkomen en welk middel het beste gebruikt kan worden om ze te vernietigen, dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan een inspectie uitvoeren en advies geven over de beste manier om zwammen te bestrijden.

Zwam zelf bestrijden?

Het is mogelijk om zwammen zelf te bestrijden, maar dit kost veel tijd en energie. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om alle zwammen goed te bereiken. Ook is het niet alleen de kop van de schimmel die je moet verwijderen, maar ook de draden, wat dus erg lastig is. Tijdens het verwijderen van zwam, kunnen zwamsporen neervallen. Hierdoor kan zwam met de tijd weer groeien. Om zwam te voorkomen is het dus belangrijk om de juiste maatregelen te nemen.

Als je zelf aan de slag gaat, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Je moet alle zwammen goed kunnen bereiken en ook de kop van de schimmel moet verwijderd worden. Daarnaast is het ook belangrijk om zwamsporen te voorkomen. Zo weet je zeker dat zwam geen kans meer heeft om in je woning te groeien.

Ongediertebestrijding Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden om zwammen te bestrijden. Zo kun je ervoor kiezen om professionele hulp in te schakelen, of zelf aan de slag gaan. Bij professionele hulp worden er vaak chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Deze zijn effectiever dan middelen die particulieren gebruiken om zelf zwam te bestrijden. Bovendien beschikken professionele ongediertebestrijders over ervaring en kennis. Hierdoor weten wij hoe zwam het beste bestreden kan worden waarbij de risico op herhaling minimaal is. 

Zwambestrijding nodig?

Bij Ongediertebestrijding Amsterdam ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar professionele hulp bij het bestrijden van zwammen. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden, waarmee we ervoor kunnen zorgen dat je woning schimmelvrij is. Daarom is het vaak beter om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wij kunnen de zwammen snel en effectief verwijderen, waardoor je weer rust hebt in huis. 

Bovendien is het erg belangrijk om de juiste middelen te gebruiken, anders kan het risico op schade aan huis of tuin groot zijn. Ongediertebestrijding Amsterdam kan je hierbij helpen! Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om zwammen snel en effectief te bestrijden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle schadelijke sporen worden verwijderd, zodat je weer veilig in jouw eigen huis of tuin kunt genieten.

Wil je zeker weten dat alle zwammen goed worden bestreden? Neem dan contact op met onze ongediertebestrijder in Amsterdam. Ongediertebestrijding Amsterdam heeft veel ervaring met het bestrijden van schimmels en andere ongedierte. 

Hoe gaat het zwam verwijderen?

Ongediertebestrijding Amsterdam heeft veel ervaring met het verwijderen van zwammen. Er wordt eerst gekeken naar welk soort zwam het is, om daarna een plan van aanpak op te stellen. Dit plan kan handmatig of met vuur uitgevoerd worden, afhankelijk van de situatie. Na de bestrijding wordt er een speciale smeersel gebruikt, waardoor herhaling van zwam voorkomen kan worden.

Zwammen kunnen voorkomen in verschillende materialen, zoals hout en beton. Het is daarom belangrijk om te weten welk type zwam het is, voordat een plan van aanpak wordt opgesteld. Sommige zwammen kunnen met vuur of gif bestreden worden, terwijl andere handmatig verwijderd moeten worden.

Na de bestrijding is het belangrijk om het materiaal goed schoon te maken en een speciale smeersel aan te brengen. Deze smeersel voorkomt dat zwammen weer kunnen groeien en verdwijnen. Ongediertebestrijding Amsterdam adviseert daarom iedereen die last heeft (gehad) van zwam om regelmatig een ongediertebestrijder langs te laten komen om zwammen te verwijderen. Zo voorkom je dat de schade aan het materiaal toeneemt en dat er gezondheidsrisico’s ontstaan.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe gaat zwambestrijding bij Ongediertebestrijder Amsterdam in zijn werking?

Het bestrijden van zwam vergt specialisatie. Het is geen eenvoudige klus om dit zodanig op te lossen zodat je er geen last meer van krijgt. We zullen eerst de situatie inspecteren. Vervolgens zullen wij de beste methode toepassen voor jouw situatie. We zullen de zwam bestrijden bij de bron met onze professionele bestrijdingsmiddelen.

Bestrijden jullie zwam met garantie?

Onze experts weten raad met zwam. Wij zijn gespecialiseerd met het bestrijden van zwam en zullen ervoor zorgen dat je volledig ontzorgt zal worden. Alleen hebben wij niet de mogelijkheid om 100% garantie te geven.

Wat is de behandelsduur om zwam te bestrijden?

Onze experts gaan zorgvuldig te werk. Wij gebruiken hierbij speciale bestrijdingsmiddelen en onze vakkundigheid. Als de behandelsduur langer zal duren, zullen wij dit vooraf bespreken.

Afspraak maken

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button